FLYVENDE SUPERBØRN VENDER TILBAGE TIL RINGSTED

04. september 2018   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

FLYVENDE SUPERBØRN VENDER TILBAGE TIL RINGSTED

Flying Superkids indtager Ringsted Sportcenter med hæsblæsende underholdning, masser af nye numre og et kæmpe lysshow til november. Arrangørerne forventer fart på billetsalget. 

 

Ringsted tog så godt mod Flying Superkids i 2017, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage. 

De optræder derfor i Ringsted Sportcenter den 8. november som en del af deres efterårsturné. Flying Superkids medbringer et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, omdanner hallen til en fuld udrustet ”showarena”, og derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

 

”Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Ringsted. Vi var der sidst i 2017, og der var der jo nærmest landskampstemning, så det ser jeg og superbørnene frem til at opleve igen. Sidste gang var vi så heldige, at billetterne var udsolgt længe før forestillingen, og det er selvfølgelig på grund af den store efterspørgsel, at vi har valgt at komme igen” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 

 

“Superbørnene” lægger hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen. Over vinteren og foråret har de for fuld gas trænet og udviklet på en masse nye numre til forestillingen, som nu er klar til at blive vist frem for publikum over hele landet.

 

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Varde den 12. oktober, og når i løbet af deres turné i oktober og november at besøge 16 byer.

Billetsalget til forestillingen er netop gået i gang på www.flyingsuperkids.com.

 

 

 

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Ringsted
8. november kl 18.30

Billetter på www.flyingsuperkids.com