FLYVENDE SUPERBØRN VENDER TILBAGE TIL FJERRITSLEV

08. marts 2018   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Flying Superkids indtager Idrætscenter Jammerbugten med hæsblæsende underholdning, masser af nye numre og et kæmpe lysshow til april. Arrangørerne forventer fart på billetsalget.

Fjerritslev tog så godt mod Flying Superkids i 2016, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage.  

De optræder derfor i Idrætscenter Jammerbugten den 22. april som en del af deres forårsturné. Flying Superkids medbringer et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, omdanner hallen til en fuld udrustet ”showarena” og så går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.


”Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til Fjerritslev. Vi var der sidst i 2016, og der var der jo nærmest landskampstemning, så det ser jeg og superbørnene frem til at opleve igen. Sidste gang var vi så heldige, at billetterne var udsolgt længe før forestillingen, og det er selvfølgelig på grund af den store efterspørgsel, at vi har valgt at komme igen” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 


“Superbørnene” lægger hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen. Over vinteren har de for fuld gas trænet og udviklet på en masse nye numre til forestillingen, som nu er ved at være klar til at blive fremvist for første gang. Mange af disse numre kommer til at få premiere til forestillingerne i april.

 

Billetsalget til forestillingen i Fjerritslev er gået i gang på www.flyingsuperkids.com.PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Fjerritslev

22. april kl. 14.00

Billetter på www.flyingsuperkids.com