FLYVENDE SUPERBØRN TILBAGE TIL AALBORG!

31. maj 2018   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Flying Superkids indtager Aalborg med hæsblæsende underholdning og masser af nye numre til september. Billetsalget er netop startet – og arrangørerne forventer fart på.

Aalborg tog så godt mod Flying Superkids i 2017, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage. 

De optræder derfor med fire forestillinger i Aalborg fra den 2. – 9. september som en del af deres sommerturné. På Fjordmarken bliver superbørnenes kæmpe telt-produktion stillet op,

og derefter går det løs med deres efterhånden berømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

 

”Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Aalborg. Sidste år var der jo nærmest landskampstemning til forestillingerne, så det ser vi frem til at opleve igen. Vi var også så heldige, at billetterne var udsolgt længe før premieren, og det er selvfølgelig også på grund af den store efterspørgsel, at vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 

 

“Superbørnene” lægger hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen. Over vinteren og foråret har de for fuld gas trænet og udviklet på en masse nye numre, som nu er klar til at få premiere.  

Gæsterne til Flying Superkids får med billetten også gratis adgang til et kæmpe udendørs aktivitetsområde, som åbner 2 timer før forestillingen. Der kan man blandt andet prøve sin indre Superkid af på trampoliner og hoppeborge og lære fede tricks på forskellige workshops.

 

Gymnasterne besøger også Esbjerg, Aarhus, Odense og København over sommeren og når at optræde med 30 forestillinger over hele landet.

Billetsalget til Aalborg er netop startet idag på www.flyingsuperkids.com.

 

 

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Aalborg
4 forestillinger i perioden 2. – 9. september
Billetter på www.flyingsuperkids.com

Kontaktperson:

Kat Godbersen

20232357

kat@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

86153010

info@flyingsuperkids.com

http://www.flyingsuperkids.com