FLYVENDE SUPERBØRN KOMMER TIL SKANDERBORG

04. september 2018   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

FLYVENDE SUPERBØRN KOMMER TIL SKANDERBORG

Flying Superkids indtager Fælleden med hæsblæsende underholdning, masser af nye numre og et kæmpe lysshow til november. Arrangørerne forventer fart på billetsalget. 

 

Det er virkelig længe siden at Flying Superkids sidst optrådte i Skanderborg, men nu er ventetiden slut.

Superbørnene optræder i Fælleden den 11. november som en del af deres efterårsturné. Flying Superkids medbringer et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, omdanner hallen til en fuld udrustet ”showarena”, og derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

 

”Vi glæder os rigtig meget til at besøge Skanderborg. Det er første gang, vi skal optræde i Fælleden, og vi er selvfølgelig spændte på om der er lokal opbakning til arrangementet. Heldigvis er der altid masser af besøgende ved vores forestillinger i Aarhus om sommeren, så vi regner bestemt med at der bliver kanon stemning og ikke mindst fyldt på tribunerne” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 

 

“Superbørnene” lægger hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen. Over vinteren og foråret har de for fuld gas trænet og udviklet på en masse nye numre til forestillingen, som nu er klar til at blive vist frem for publikum over hele landet.

 

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Varde den 12. oktober, og når i løbet af deres turné i oktober og november at besøge 16 byer.

Billetsalget til forestillingen i Skanderborg er netop gået i gang på www.flyingsuperkids.com.

 

 

 

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Skanderborg

11. november kl. 16.00

Billetter på www.flyingsuperkids.com