FLYVENDE SUPERBØRN KOMMER TIL GUDME

29. august 2018   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

 

 

FLYVENDE SUPERBØRN KOMMER TIL GUDME

Flying Superkids indtager Suvi’t Arena med hæsblæsende underholdning, masser af nye numre og et kæmpe lysshow til november. Arrangørerne forventer fart på billetsalget. 

 

Det er virkelig længe siden at Flying Superkids sidst optrådte i Gudme, men nu er ventetiden slut.

Superbørnene optræder i Suvi’t Arena den 10. november som en del af deres efterårsturné. Flying Superkids medbringer et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, omdanner hallen til en fuld udrustet ”showarena”, og derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

 

”Vi glæder os rigtig meget til at besøge Gudme. Det er første gang, vi skal optræde i Suvi’t Arena, og vi er selvfølgelig spændte på om der er lokal opbakning til arrangementet. Heldigvis er der altid masser af besøgende, når vi har optrådt i Svendborg, så vi regner bestemt med at der bliver kanon stemning og ikke mindst fyldt på tribunerne” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 

 

“Superbørnene” lægger hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen. Over vinteren og foråret har de for fuld gas trænet og udviklet på en masse nye numre til forestillingen, som nu er klar til at blive vist frem for publikum over hele landet.

 

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Varde den 12. oktober, og når i løbet af deres turné i oktober og november at besøge 16 byer.

Billetsalget til forestillingen i Gudme er netop gået i gang på www.flyingsuperkids.com.

 

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Gudme

10. november kl. 16.00

Billetter på www.flyingsuperkids.com