FLYING SUPERKIDS VENDER TILBAGE TIL FYN

27. juni 2018   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Oplev hæsblæsende underholdning og masser af nye numre når Flying Superkids indtager Odense til start juli. Billetsalget er allerede godt igang – og arrangørerne forventer fart på.

Flying Superkids har fået en ny location i Odense.

Dette års fem forestillinger i Odense ligger fra den 4. – 8. juli og bliver for første gang i over 5 år, på et nyt sted. Nemlig på pladsen ved Cortex Park. Her hejses superbørnenes kæmpe telt-produktion, og derefter går det løs med deres efterhånden berømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

”Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Odense. Vi har længe ledt efter et flot område med græs at ligge på. Vi synes vores set-op opleves bedst på denne måde. Det giver vores gæster en bedre oplevelse, når ungerne kan løbe rundt og lege i græsset i vores aktivitetspark, og derfor er vi glade for denne nye location”.

Lars fortsætter: ”Sidste år var der jo nærmest landskampstemning til forestillingerne, så det ser vi frem til at opleve igen, og så på lækkert grønt græs, som til en rigtig kamp. Vi var også så heldige, at billetterne var udsolgt længe før premieren, og det er selvfølgelig også på grund af den store efterspørgsel, at vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Odense”, fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 

 

Fornyelse - hvert eneste år.

Der lægges hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen. Over vinteren og foråret har Superkids trænet for fuld gas og udviklet på en masse nye numre, som nu er klar til at få premiere.

”Vi har fornyet på alle fronter, både lys, sange, musik mm. Vi er også gået all-in og har bygget et nyt spring-redskab. Det gjorde samtidig, at jeg var nød til at designe en helt ny kæmpe landingsmåtte. Det gav lidt bøvl i starten, men det lykkedes til sidst, og indtil videre har dette nummer skabt rigtig stor begejstring hos vores gæster. Vi elsker at opfinde nye ting og udfordre folks opfattelse af hvad gymnastik er og kan”, afslutter Lars Godbersen.

 

KIA Family Park.

Gæsterne til Flying Superkids får, med i billetten, også gratis adgang til et kæmpe udendørs aktivitetsområde. Denne aktivitetspark åbner 2 timer før forestillingen. Der kan man prøve sin indre Superkid af på trampoliner, hoppeborge og airtracks, samt lære fede tricks på en masse forskellige workshops. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe lidt til den lille sult, samt masser af drikkevarer.

 

Billetter.

Gymnasterne har allerede besøgt Esbjerg, og ligger lige nu i hjembyen Aarhus, inden turen går direkte videre til Odense.

Billetsalget til Odense er at finde på www.flyingsuperkids.com.

 

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Odense

5 forestillinger i perioden 4. – 8. juli

Billetter på www.flyingsuperkids.com