FÆLLESSKAB, GLÆDE OG INSPIRATION

02. september 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Hvordan kan et lade sig gøre, at en almennyttig gymnastikforening kan tiltrække mere end 3.000 gæster i Kolding?

Tilbage i juni måned gæstede Flying Superkids Esbjerg, med det resultat at alle 5.000 billetter blev solgt.

Men her stopper Sydjydernes interesse for Flying Superkids ikke. Nej, allerede på nuværende tidspunkt har man omsat for 71,7% mere end tilsvarende tidspunkt sidste år. En interesse fra Sydjyderne man både er stolte, beærede og ydmyge omkring hos Flying Superkids.

 

”Vi kniber os selv i armen. Sidste år øgede vi vores billetantal med 22% og med de nuværende salgstal er vi allerede langt foran vores egne forventninger. Nu vil vi bare gøre alt i verden for at gengælde den store interesse, og vise et helt nyt fantastisk show for Sydjyderne” siger Lars Godbersen, direktør hos Flying Superkids.

 

Dette sker når Flying Superkids i fællesskab rykker ind med deres nye showproduktion og lysshow, og omdanner deres store røde telt til en fuld udrustet ”showarena”. Fælleskabet favner de frivillige forældre der hjælper, børnene der hjælper og lokale frivillige der hjælper med at gøre klar til de hæsblæsende shows i Kolding.

Derefter brager showet løs med 2-timers gymnastik, halsbrækkende akrobatik, energisk dans, højt humør, smittende livsglæde og selvfølgelig højtflyvende spring. Selvom at Flying Superkids inden for det sidste år har optrådt med gallashows i Tyskland, Cypern og Malta og næsten lige er hjemvendt fra en turné i Norge, så er det stadig sommerturnéen i Danmark der er højdepunktet.

 

Men hvorfor mener Flying Superkids at de er så populære blandt Sydjyderne?

Fællesskab, glæde og inspiration er de tre nøgleord, hvis man spørge chefen for de flyvende superbørn.

 

”Jeg tror vores stærke fællesskab og glæden ved at optræde, er så oprigtig, at det rammer vores gæster så hårdt, at de går hjem fra Flying Superkids med et stort smil på læben. Og netop smilet og glæden, er altid det vi håber på at opnå hos vores gæster. Når man smiler efter showet, er der også en stor sandsynlighed for at man kommer igen. Og det har vores billetsalg kunnet mærke efter sidste år i Kolding.”

 

Det er også den samme reaktion Flying Superkids modtager når deres loyale gæster kommenterer diverse opslag på de sociale medier.

”De reaktioner vi oftest hører er – ”Jeg vil også være superkid”, ”Hvor var det fedt at møde jer” og ”hvor kan man købe de hulahopringe med lys i” J udtaler Lars Godbersen.

 

Flying Superkids er godt klar over at de inspirerer mange unge mennesker, og derfor har de også iværksat flere forskellige aktiviteter, så man forhåbentlig kan inspirerer flere børn og unge til at bevæge sig.

Derfor har Flying Superkids bl.a. lavet en aktivitetspark, hvor man 2 timer inden show kan komme og være aktiv sammen med tidligere Superkids, hoppe på hoppeborge, prøve verdens sikreste trampoliner og mange andre aktiviteter og konkurrencer.

 

Skoleshow for 1000 skolebørn i Kolding

Det er ved at blive en tilbagevendende tradition at Flying Superkids inviterer forskellige skoler i Kolding til bevægelse i aktivitetsparken og et minishow i Paladsteltet. Fredag d. 9. september kl. 11.00 giver superbørnene nemlig en gratis mini-forestilling for skolebørnene, som tak for et godt samarbejde med Kolding kommune. Billetterne er blevet revet væk og er fordelt til skolerne efter først til mølle-princippet.

 

Inspiration til bevægelse

De forskellige tiltag hos Flying Superkids har ikke været uden resultater. Da Flying Superkids for 3 år siden evaluerede på deres sommerturne i 2013, blev de opmærksomme på, at den inspiration man videregav til over 30.000 af landets børn gennem den landsdækkende turné, ikke kom med hjem i stuerne.

Derfor lavede man 2 tiltag, der skulle vise sig at have en enorm effekt på folkesundheden blandt børn og unge. At man lavede en aktivitetspark udenfor teltet, skulle være med til at omdanne en inspiration i teltet, til en motivation ved workshops eller trampolinerne. Men her stopper det ikke, da man ikke skulle ”tabe” børnenes inspiration og motivation, når de kom hjem i sofaen igen. Derfor lavede Flying Superkids deres app, hvor man gratis kunne downloade nogle videoer, hvor børnene forklarer hvordan man bliver bedre til eksempelvis at hula-hoppe eller sjippe.

 

”Effekten af disse tiltag fik vi at se i februar 2016, da vi fik resultaterne fra analysebureauet. Vi blev fuldstændige forbløffede over resultatet fra de 3223 besvarelser. Men vi var ikke de eneste, da analysebureauet fortalte, at han aldrig selv havde set nogle tal magen til. At 36,7% af alle vores gæster reelt set starter til en aktivitet, efter de har set vores show, er vi umådelige glade og stolte over. At 98% af alle adspurgte oveni købet også vil anbefale showet til andre, gør ikke vores mund mindre åben. Men vi er bare glade, stolte og taknemlige.”

 

Flying Superkids optræder ved Kolding Stadion fra d. 9-11 september.

Billetter fås på: https://billet.flyingsuperkids.com

  

Pressebilleder og mere info

Yderligere pressebilleder findes på:  www.flyingsuperkids.com/press

Pressekontakt: Lars Godbersen (Direktør), lars@flyingsuperkids.com / +45 20133399

Presseevents kan arrangeres efter aftale.

 

Korte facts om Flying Superkids

  • Grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen
  • Startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble.
  • Ses årligt af mere end 35.000 mennesker i Danmark live
  • Har besøgt over 35 lande og nærmest ”alle verdenshjørner” - fra Grønland i nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til USA og Canada i vest
  • Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-19 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier, og som alle er fra Aarhus og omegn
  • I alt 50 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder.

Læs og se mere på www.flyingsuperkids.com