Få Vesters ideer til Vesterhavshytten

25. februar 2020   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Designer og stylist Søren Vester fra ”I hus til halsen” gæster Feriehusmessen i Fredericia med inspiration til indretning af et hyggeligt og personligt sommerhus

At indrette et sommerhus kan være lidt af en balancegang. På den ene side bør det ikke blive et overskudslager af tilfældige møbler og genstande, man ikke længere gider have i sit primære hjem. På den anden side bør det måske heller ikke bliver så overstylet og klinisk, at den særlige sommerhusstemning går fløjten.

På Feriehusmessen i Fredericia kan bl.a. ejere af sommerhuse og ferieboliger få en masse tips til, hvordan man kan indrette sig flot med både hygge og bæredygtighed i fokus.
Det sker, når Søren Vester går på scenen på messens første dag – lørdag den 12. september – og fortæller om at være ”Kreativ på kommando” og om at se mulighederne.

Designer, stylist og selvudnævnt ”moderne bonderøv” Søren Vester har medvirket i en række tv-programmer med udgangspunkt i boligindretning. Lige for tiden er han aktuel i sin fjerde sæson af ”I hus til halsen” på DR, hvor han og Line Franck hjælper trængte boligejere med at gøre boligen attraktiv og salgbar.

I et af de seneste afsnit fik Søren Vester forvandlet et usælgeligt sommerhus i Mols Bjerge til en salgbar perle – blandt andet med ensartet, sort facade, lette møbler, charmerende, blåmalet køkken og en ”udespa” i form af et gammelt badekar og et gasblus…

Kreativitet og upcycling
Netop hittepåsomhed og upcycling af gode, brugte materialer er noget af det, Søren Vester slår et slag for på Feriehusmessen. Alle kan kigge i et boligmagasin og købe det hele i Ikea, men der er ikke meget personlighed i det. Hjemmelavede effekter eller ombyggede genbrugsmøbler oser af personlighed og styrker tilmed den bæredygtige tankegang, mener designeren fra Thise i Salling.

Med sin fortælleglæde, charmerende jyske accent og entusiasme vil Søren Vester uden tvivl blive et populært indslag på Feriehusmessen, som også arbejder på at få andre markante navne på plakaten de kommende måneder.

Feriehusmessen i MESSE C Fredericia foregår den 12.-13. september 2020. Messen er Danmarks bedste forum for udbydere af nye og eksisterende huse, udlejningsbureauer, husejere, huskøbere og udlejere – samt naturligvis alle de produkter, der anvendes til drift, vedligehold og forbedringer. Se mere på www.feriehusmessen.dk.


Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk