Event: Lancering af ny og særlig kaffe-øl i samarbejde med People Like Us

08. juni 2021   |   ØNSK ApS  |  Flere pressemeddelelser

Kom forbi People Like Us' ølbar på Jagtvej og få smagsprøver på den nye kaffeøl, som er blevet til i samarbejde mellem kafferisteriet ØNSK og mikrobryggeriet People Like Us

Søndag d. 13 juni kl. 16.00-20.00 afholder ØNSK og People Like Us lanceringsevent i forbindelse med et nyt samarbejde, hvor man fusionerer specialkaffe og specialøl. Til eventet på Jagtvej 135 vil der blive serveret smagsprøver af både øl og kaffe fra de respektive producenter.?
Den helt særlige og nye slags kaffeøl består af øltypen Vienna Lager. Den er brygget med fermenterede kaffebønner fra ØNSKs egen kaffebonde Silvio Sanchez og derfor fået navnet 'Silvios vienna lager'.

"I modsætning til, hvad man måske ville forvente, er det en lys kobberfarvel øl, vi har brygget. Traditionalister ville matche kaffe med en mørk øltype, men da der er tale om en helt unik, frugtig og vinøs kaffe, har vi i samarbejde med de dygtige folk fra People Like Us fundet frem til, at kaffens bedste match er en lysere Vienna Lager", forklarer ØNSKs ejer, Andreas Kirk.

Om processen med at matche øl og kaffe fortæller Andreas:

"Vi har smagt os igennem en masse forskellige smagskombinationer af lækker kaffe og øl. Det har været et både hårdt og fornøjeligt arbejde, som man godt kan få lidt ondt i hovedet af".

Der findes utallige mikrobryggerier, så hvorfor lave øl med netop People Like Us?

"Vi er begge virksomheder, der er forankrede på Nørrebro og føler et tilhørsforhold til vores nærmiljø. Det er et vigtigt parameter for os. Derudover giver samarbejdet mening, fordi vi begge er virksomheder, der ønsker at udfordre normalen. Vi synes, People Like Us er megaseje og megadygtige til det, de gør", afslutter Andreas Kirk.


Om virksomhederne:


Hos People Like Us har cirka 75% af de ansatte en eller flere diagnoser - såsom autisme, depression, ADHD e.lign. Men det afholder dem ikke fra at lave verdensklasse øl og udfordre normalen. De har altid fokus på den enkeltes potentiale og ansætter folk til at gøre det, de er gode til.


ØNSK forsøger at udfordre, hvor langt man kan gå på bæredygtighed i kaffeindustrien. De vil gøre op med greenwashing og via gennemsigtighed og udvikling efterlade et positivt aftryk hos kaffebonden, kaffekunden og på planeten.


For mere information:

Andreas Kirk: +45 6131 6687 / andreas@onsk.dk 

Jonas Ellebæk Petersen: +45 2241 5870 / Jonas@onsk.dk