Esbjergenserne er helt vilde med Flying Superkids!

10. juni 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Den Aarhusianske børnetrup jubler over rekord-billetsalg på vestkysten.

Den 21. Juni 2016 har Flying Superkids premiere på deres nyeste show i Esbjerg.

Det er blevet en tradition, at superbørnene besøger Esbjerg med deres store telt én gang om året. Men meget har ændret sig, siden Flying Superkids første gang besøgte Skibshøj tilbage i 2013.

 

”Det er helt utroligt. Da vi startede hernede var vi bekymret for, om Esbjerg og opland ville bakke op, og nu stå vi her igen med endnu flere billetter, og

14 dage inden første show har vi solgt – hold nu fast - 105% flere billetter end på samme tidspunkt sidste år”, udtaler direktør Lars Godbersen.

 

Syv kæmpe lastbiler fylder det udstyr, som Flying Superkids bygger op i Esbjerg, for det er ikke kun det 42 meter lange telt, der kommer på besøg. De medbringer også en stor aktivitetspark, som skal inspirere de lokale børn til at dyrke sport, og som skal benyttes til de 1.000 børn der er inviteret til skoleshow d. 21. Juni.

 

”Vi har hørt, at Rasmus Seebach skal bruge 4 kæmpe lastbiler, når han har det store show med ud på landevejen. Så vi morer os gevaldigt over, at en flok snothvalpe fra Aarhus V skal bruge 7 lastbiler til deres forvoksede gymnastikopvisning.”

Flying Superkids havde 3200 gæster i Esbjerg sidste år og satser på at komme tæt på 5.000 gæster i år. Folkene bag den almennyttige gymnastikforening, der har Flying Superkids som flagskib, har selv et bud på, hvorfor der er så stor efterspørgsel.
 

”Jeg tror ikke, at folk går helt så meget op i længere, om det er en tre- eller firedobbelt salto. De vil se noget, som kan inspirere deres børn til bevægelse, og sidste år startede 37 % af vores børnegæster til enten dans, sang eller gymnastik, efter at de havde oplevet showet.

Brugerundersøgelsen, som havde 3223 respondenter, viste i øvrigt også, at 98 % ville komme igen, og at 99 % ville anbefale showet til venner og bekendte. Jeg tror, vores succes med billetsalget skal findes i de tal, og det er vi utroligt stolte over.”