Erhverv: Koldings bedste kontorplads

24. januar 2018   |   Mercur Kolding  |  Flere pressemeddelelser

Koldings flotteste kontorhus. Tæt på motorvejsnettet og centrum ligger det attraktive kontormiljø, Mercur.

Nyopstartet, eller mange års erfaring er i bund og grund underordnet. Mercur tiltrækker både nye og etablerede virksomheder til deres præsentable lokaler i den Sydjyske by Kolding.

Husets formål er at skabe et innovativt miljø, hvor der er rig mulighed for at sparre, netværke og blive inspireret af hinanden internt. Netop kombinationen af forskellige virksomheder, og lejere er med til at skabe rammerne for et dynamisk kontorhus.

Placering

Kører man langs den veltrafikerede Haderslevvej, vil man støde på denne arkitekttegnede bygning.  Æstetetisk fremstår den smuk, harmonisk og detaljerig, som netop var kendetegnede ved nyopførte bygninger tilbage i 1926, hvor Mercur blev født. Ersnt Pedersen der er tegneren bag, har formået at skabe et værk der fremstår prominent fra alle vinkler. Noget der både kan opleves inde og ude. Disse inspirationsrige rammer er til daglig hverdag for husets lejere.

Hos Mercur får alle lejere en ”all-inclusive” løsning, der sikrer internet, rengøring, parkering, netværk og mødelokaler, som i høj grad er med til at gøre hele lejeoplevelsen supernem og håndgribelig – både for små og store virksomheder.

Det er dejligt at man i en by som Kolding, hvor der er fuld fart over iværksætteri, samt vækst blandt byens virksomheder, kan tilbyde et kontorhus som dette. Miljøet tiltrækker ikke kun Kolding-virksomheder, eftersom bygningens placering gør det nemt for lejere udefra; Vejle, Esbjerg, Odense m.m., at komme frem og tilbage.

Oprindelig blev bygningen opført som Koldings handelshøjskole.

 

Kontaktperson:

Aksel Konge Nielsen

40601170

mail@mercur.dk

Afsender:

Aksel Konge Nielsen

Haderslevvej 36
6000 Kolding

40601164

mail@mercur.dk

https://mercur.dk/