Er du klar til en sommer i det danske?

15. maj 2020   |   Tropical Europe ApS  |  Flere pressemeddelelser

Flere og flere danskere indser, at de er nødt til at lade passet blive i skuffen og afbestille hotellet i sydens sol - tiden er simpelthen ikke til det. Men så er det godt, at Danmark er et fremragende sommerland, som har masser at byde på - ude såvel som hjemme. For er der noget, som en dansk sommer, der byder på sol, store is og sprøde grillpølser? Ikke rigtigt.

Er dit hjem klar som feriedestination?

De fleste har en grill et sted, og du kan måske også finde et par liggestole frem - med ved du, hvad der virkelig kalder på en plads i skyggen og en god bog eller kold drink? Dét ved Tropical Hængekøjer. Som navnet afslører, så er det vi her taler om en god hængekøje, der kan sætte prikken over i'et og gøre dit hjem til den oplagte feriedestination. Og skal du ikke være hjemme hele tiden, så kan de fleste hængekøjer tages ned og pakkes med i sommerhus eller lignende. 

Så tænker du måske - er det alt, hvad der skal til, for at gøre mit hjem klar til sommer i Danmark? Hvis din drøm er tilbringe ferien i en hængekøje, så er du tæt på! 

En hængekøje er ikke bare en hængekøje

Når det gælder valget af hængekøje, så skal du ikke bare tage den første den bedste. Der er alt mulig grund til at se på mulighederne, så du finder den, der passer perfekt ind i din have og til dit behov. Har du eksempelvis ingen store træer, der skal bære køjen, så kan løsningen være en hængekøje på stativ. Eller - har du nogensinde overvejet, om du måske hellere vil have en hængestol? Dette form for ude-møbel er oplagt, hvis man har begrænset med plads, eller blot vil udnytte et spot under den overdækkede terrasse. 

Hos Tropical Hængekøjer finder du et stort udvalg af køjer med og uden stativ, samt diverse tilbehør og inspiration til din ferieresidens. 

Ude godt, hjemme i køjen bedst

Når alt kommer til alt, så er de fleste godt tilpas med at være hjemme - og det især, hvis vejret viser sig fra sin bedste side. Og hvis der er noget, vi danskere sætter pris på, så er det netop at hygge i de hjemmelige rammer, hvor vi kan nyde hinandens selskab. I år lader det altså til, at vi må nyde skyggen i hængekøjen under et bøgetræ i stedet for et palmetræ. 

Kontaktperson:

Kaj Ellegaard

31 68 44 67

info@brugskunst.dk