Enkel hudpleje er korrekt hudpleje.

07. februar 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Mange har den opfattelse, at det er (eller skal være) besværligt og omkostningsfuldt at pleje sin hud. Og det er enormt ærgerligt, for den bedste hudpleje er enkel hudpleje!

Kære Journalist

Hudpleje handler om at passe på kroppens største organ – et organ der skal holde i mange år, og som kan holdes ungt og smukt ved hjælp af daglig pleje – hvilket bestemt ikke skal være besværligt! 

Hos Danish Skin Care modtager vi dagligt et stort antal e-mails med spørgsmål til hudpleje og en generel opfattelse, er at hudpleje skal bestå af skrappe produkter og af en lang række forskellige produkter.

Med tanke på de enormt mange forskellige hudpleje produkter på markedet – aknecreme, spot treatments, øjencreme, anti-aging creme, ansigtcreme, skintonic, decolte creme samt ugentlige skrubbecremer, masker osv. osv. – så er det bestemt ikke mærkeligt, at forbrugerne opfatter hudpleje, som værende besværligt og uoverskueligt!

Hudpleje bør dog ikke være besværlig, men bør blot bestå af 3 trin morgen og aften.

Rens huden
På grund af snavs, makeup og døde hudceller, har huden brug for daglig rensning morgen og aften.

Sørg for at bruge en mild ansigtsrens, for ikke at udtørre og irritere huden. Vask ansigtet i lunkent vand, skum ansigtrensen op i hænderne og masser ind i ansigtet uden at skrubbe. Skyl efter med rigeligt vand.

OBS: En god ansigtrens kan sagtens bruges som makeupfjerner – der er ingen grund til at bruge et skrapt makeup-renseprodukt! Gentag hellere afrensning to gange. 

Eksfolier huden
Trist hud, hudorme, bumser og pigmentering kan effektivt fjernes, hvis man dagligt anvender et eksfolierende produkt.

Ved daglig eksfoliering, vil din hud se markant smukkere og sundere ud, føles blødere og mere jævn. 

Boost huden – vælg fugtighedsniveau efter hudtype
Ved at vælge en velformuleret ansigtscreme, som er fyldt med beskyttende og genopbyggende ingredienser, vil huden have de bedste forudsætninger for at beskytte og genopbygge sig selv samt bekæmpe miljøskader.

365 dage om året, bør huden beskyttes imod soles stråler i dagtimerne ved at bruge SPF 15 eller højere. 

OBS: En velformuleret ansigtscreme kan sagtens bruges, som øjencreme – der er absolut ingen grund til et ekstra produkt til øjenområderne.

For at sprede budskabet om korrekt hudpleje har Danish Skin Care lanceret konceptet ”Veninde Aften”, som I alt sin enkelthed går du på at 14 piger, drenge, mænd, kvinder, veninder eller kollegaer samles privat hos én af de 14 deltager også kommer hudplejeekspert og grundlægger af Danish Skin Care forbi til et ca. 2 timers foredrag om hudpleje – værten/værtinden får tilmed et komplet hudplejesæt fra Danish Skin Care, ganske gratis. 

Læs nærmere om koncepter her

Venlig hilsen

Danish Skin Care

P.S. pressemateriale, fotos og lign., kan downloadet her

 

Kontaktperson:

Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

presse@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk