Emmy-vinder bliver censor på South Gate School of Creative Writing

31. maj 2020   |   South Gate School of Creative Writing  |  Flere pressemeddelelser

South Gate School er stolte over at arbejde med en velrenommeret film og tv klipper direkte fra Hollywood!

Philip Stuben, vinder af en Emmy i 2016 og nomineret et utal af gange, har sagt ja til at være dette semesters eksterne censor på South Gate School of Creative Writing for at bedømme semestrets projekt i transmediefortællinger. Han har arbejdet på The Bachelor, Hell’s Kitchen og Extreme Makeover: Home Edition, og mange flere serier.

Syv fuldtidsbachelorstuderende har studeret transmediefortællingers historik, håndværk, og brancheaspekter. Sammen har de skabt en tre-episoders tv-miniserie om en gruppe spejdere på lejr, som ved at uheld går igennem en portal og ender i Drømmenes land. Serien er inspireret af novellen Idle Days on the Yann fra 1910 skrevet af Lord Dunsany og er lavet med henblik på adskillige sæsoner, sammen med ni sekundære transmedieprojekter, der inkluderer et kort, et interaktivt spil, broderede mærker, en spejderhåndbog, og en haute couture modelinje!

South Gate School of Creative Writing huses på Trekanten bibliotek og kulturhus i Aalborg Øst i Nordjylland. Denne fireårige bacheloruddannelse i kreativ skriveteknik, startet i 2014, er en af de mest innovative uddannelser i verden med en genreorganiseret studieordning, som kombinerer litteraturhistorie, akademiske tilgange, litterær skriveteknik, samt den forretningsmæssige side af forfatterkunsten.

Kontaktperson:

LeAnne Kline Christiansen

41318032

leanne@southgateschool.dk

Afsender:

South Gate School of Creative Writing

Sebbersundvej 2A
9220 Aalborg Øst

41318032

leanne@southgateschool.dk

http://www.southgateschool.dk