Ekspert taler om højsikring på Danish Security Fair

27. august 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

I MESSE C Fredericia fortæller sikringsspecialist Henrik Sichlau om, hvordan han arbejder med sikkerhedsrådgivning og højsikring

Torsdag den 30. august deltager en af Spangenberg & Madsens sikringsspecialister, Henrik Sichlau, på sikringsmessen Danish Security Fair 2018 i Fredericia. Han er på programmet med et indlæg, der vil give svar på nogle af de mange spørgsmål, der ganske relevant stilles omkring sikring i dag: Hvad er højsikring? Hvorfor skal det udføres? Skal alle have det? Kan vi gøre noget smartere og anderledes?

Med udgangspunkt i aktuelle emner fra den virkelige verden, vil publikum få indblik i det professionelle arbejde med sikkerhedsrådgivning.
Spangenberg & Madsen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, der rådgiver om tekniske installationer, el, brand, sikring, VVS, ventilation, indeklima og energi.
Sikringsprojekter er et af kerneområderne, og virksomheden har deltaget i store projekter med blandt andet Rigspolitiet, Københavns Lufthavne, Retspsykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde, DNV Gødstrup, Pandoras nye hovedsæde med mere.

- Vi lægger vægt på at tænke smart og tænke holistisk, altså komme hele vejen rundt. Afsættet er naturligvis kundens ønsker og behov – eksempelvis om terrorsikring, sikring af personer og værdier etc., påpeger Henrik Sichlau.

Virksomheden har stor erfaring med at finde eventuelle sårbarheder i forhold til eksempelvis terror eller røverier.
- Vi tilbyder blandt andet screeninger, hvor vi er ude hos kunderne i længere perioder og observerer – eller ”aflurer”, om du vil. Det er både om morgenen klokken seks, når der kommer leverancer, når folk går hjem mellem klokken 16 og 18, og når rengøringen møder ind klokken 22 samt hvad der foregår resten af natten.
På den måde får vi et meget præcist billede af, hvordan de kører deres dagligdag og operative forhold, og hvor der er risici og svagheder, fortæller Henrik Sichlau.

Han glæder sig til at deltage på Danish Security Fair og håber at kunne give masser af viden og inspiration videre til de mange fagfolk på messen.

Danish Security Fair foregår den 29.-30. august i MESSE C Fredericia. Læs mere på www.danishsecurityfair.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770044

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk