Ekspert i eventsikkerhed gæster Danish Security Fair

04. juli 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Thomas Rydahl fra Event Safety fortæller på Danish Security Fair i Fredericia om at skabe sikkerhed og tryghed ved koncerter, festivaler og fodboldkampe

Ottendedelsfinalen blev desværre endestationen for Danmarks VM-deltagelse, men for Thomas Rydahl fra Event Safety har blikket i lang tid været rettet mod EM i 2020. Her bliver København nemlig en af de 12 værtsbyer, og som sikkerhedschef på den danske del er Thomas Rydahl allerede langt inde i planlægningsfasen.

I det hele taget har Thomas Rydahl og Event Safety en særdeles travl kalender, der bare her i sommer blandt andet omfatter Vi Elsker 90’erne, Vig Festival, Roskilde Festival, koncerter i Royal Arena med mere. Event Safety er ejet af Muskelsvindfonden og Smukfest og leverer derfor også sikkerhed og beredskab til Grøn Koncert, Cirkus Summarum samt naturligvis Smukfest i Skanderborg.
Hele 250 arrangementer om året dækker virksomheden, som omfatter syv fuldtidsansatte, to projektansatte og 250 frivillige.

På sikringsmessen Danish Security Fair i Fredericia får branche- og fagfolk en unik mulighed for at høre, hvordan Event Safety arbejder med at levere sikkerhedsrådgivning, planlægning og manpower til vidt forskellige arrangementer. Danish Security Fair finder sted den 29.-30. august i MESSE C Fredericia, og Thomas Rydahl er på scenen klokken 12.30 på andendagen.

- Min og vores kompetence er at håndtere mange mennesker, og jeg vil fortælle om, hvordan vi arbejder med at skabe en tryg ramme for alle. Det handler om planlægning; crowd management, og jeg vil tage afsæt i konkrete cases og stille nogle scenarier op for tilhørerne, siger Thomas Rydahl, som også vil tale om krisekommunikation.

For Event Safety handler det om at skabe et afpasset, risikobaseret setup ved hver event. Thomas Rydahl var med DBU i Rusland som observatør ved Danmarks gruppekampe, og her var sikkerhedsindsatsen ALTID på ”max”.
- I Samara havde man eksempelvis nærmest bygget en Berlinmur omkring stadion, og sikkerhedsopbuddet var enormt alle steder. Russerne tænker worst case scenario hver gang og kan udkommandere flere tusinde soldater og politifolk.

- Det kan og vil vi ikke i Danmark – vi vil gerne skabe en imødekommende atmosfære, hvor sikkerheden naturligvis er i top, men hvor den fylder så lidt som muligt. Og det gør altså en forskel for risikobilledet, om Island møder Norge eller om England møder Rusland i en EM-kamp – eller om vi taler Cirkus Summarum eller Roskilde, påpeger han med et smil.

 

Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk