Eksklusive ure fra UrHandleren.dk

26. maj 2020   |   UrHandleren ApS  |  Flere pressemeddelelser

Hos UrHandleren.dk finder du et udvalg på mere end 1000 forskellige eksklusive ure fra nogle af de mest prominente producenter i verden. Luksusure fra mærker som Breitling, Rolex, Omega og Hublot sælges både som fabriksnye- og bruge ure gennem autoriserede forhandlere med certifikaterne i orden. Hvilket ur drømmer du om?

Få dit nye ur med det samme

Hos UrHandleren.dk arbejdes der ikke med ventelister - og mange særligt sportsmodeller fra Rolex er på lager klar til levering allerede i dag. Ved at overbyde markedet mod at få uret hjem hurtigere, kan du få uret om armen langt hurtigere, end mange strøgbutikker kan klare. Når først du har besluttet, at det skal være et lækkert ur fra Rolex, så er der ikke meget ved at skulle vente flere år på, at det lander i butikken. 

Få en god handel i hus

Hos UrHandleren.dk er du sikret en god handel. Hvis du for eksempel køber et Rolex Submariner, så viser markedet, at du efter al sandsynlighed kan sælge uret igen om 3-5 år for mere, end hvad du oprindeligt gav for det. Rolex-ure er derfor generelt en god investering til dit håndled, da du ofte kan tjene penge på det på den lange bane. Har du brug for råd og vejledning til, hvilket ur der er den bedste investering for dig? UrHandleren.dk står klar med sparring og svar på dine spørgsmål. 

Salg af originale ure

Urhandleren.dk står kun for indkøb og salg af originale ure. På webshoppen sælges både fabriksnye ure i deres originale emballage samt brugte ure. Alle ure indkøbes i EU fra autoriserede forhandlere. Det sikrer, at alle de papirer og certifikater, du modtager, er stemplet korrekt. UrHandleren.dk samarbejder desuden med et af landets førende advokatfirmaer, hvilket er din garanti for, at alle salg sker efter gældende EU-lovgivning. 


Kontaktperson:

Sara

+45 60 22 44 60

sara@urhandleren.dk

Afsender:

UrHandleren ApS

https://urhandleren.dk/