Ejendomsservice- firma fra Nørrebro fejrer 20 års jubilæum

13. oktober 2017   |   Aktiv 3  |  Flere pressemeddelelser

Ejendomsservicefirmaet Aktiv 3 fra Nørrebro i København kan i disse dage fejre 20 år med renholdelse og vedligeholdelse af ejendomme på Nørrebro og i resten af København

Jimi Hove som har startet Aktiv 3 er født på Rigshospitalet, boede på først på den del af Blegdamsvej som hører til Nørrebro, og flyttede senere til Fælledvej ved Sct Hans Torv hvor han boede hele sin barndom sammen med sin bror, søster, mor og far.

Broren Dan Hove bor stadig i den samme opgang som i hans barndom på Fælledvej 6, da han har købt en andelsbolig i ejendommen.

Og broren Dan har også et ejendomsservice-firma, kaldet Ke-ejendomsservice.dk , som kan findes på kortet her.

 

 Sammen har de 2 brødre passet over 400 ejendomme med ejendomsservice i København.

"Vi vasker trapper, fejer hundelorte, glasskår fra aftenens fest i gaderne, pudser vinduer, klipper hække og fjerner ukrudt. Vi har svært ved at finde medarbejdere som synes at arbejdet er spændende, men personligt giver det mig stor tilfredsstillelse at køre ned igennem Nørrebrogade og se de ejendomme vi passer stå snorlige, til glæde for alle på Nørrebro", siger Jimi Hove.

Jimi har ligesom hans bror Dan selv vasket trapper osv i over 15 af de 20 år, men med alderen er de gået over til kontorarbejdet, da arbejdet, selvom det giver en stor tilfredsstillelse, også er fysisk krævende.

 "Vi har mange spændende historier at fortælle om Nørrebro. Både fordi vi har boet der dengang det overhovedet ikke var trendy, for over 35 år siden, og fordi at vi hver eneste dag er helt tæt på noget af det som former en bydel som Nørrebro allermest, nemlig de bygninger vi bor i, og de mennesker der er inde i bygningerne", siger Jimi Hove.

Der er åbent hus på Fælledvej for kunder, samarbejdspartnere og øvrige nysgerrige fredag den 20 oktober 2017. Selvom det er åbent hus, så skal i sørge for at i tilmelder jer, så vi ved hvor mange der kommer.

Den er den samme adresse som KE Ejendomsservice at Aktiv 3 ligger på.

Nemlig den her:

 

 

Jimi Hove kan kontaktes på mailen her : jh@aktiv3.dk 

 

Kontaktperson:

Jimi Hove

42430808

info@jimihove.dk

Afsender:

Aktiv 3

Fælledvej 6, 2th
2200 København N

42430808

jh@aktiv3.dk

http://www.aktiv3.dk