Efter 18 måneders uden show: Trekantsområdet får stor Flying Superkids event

15. juli 2021   |   Foreningen Gymnastikgården  |  Flere pressemeddelelser

I halvandet år har de flyvende gymnaster ikke optrådt med en eneste saltomortale på grund af COVID-19. Nu gør de klar til at lave stor specialevent i Middelfart.


Der er i øjeblikket heftig aktivitet på Flying Superkids’ hjemmebase i Aarhus.
Staben omkring ”superbørnene” er i gang med de sidste forberedelser til at optræde for første gang i halvandet år. 

Til august kan Flying Superkids endelig rykke på landevejen igen. Over sommeren optræder de altid med højtflyvende spring og højt humør i et kæmpe paladstelt med plads til 1000 gæster.  Med rundt har de også en stor udendørs aktivitetspark, hvor de yngre gæster kan prøve deres indre “Flying Superkid” af på trampolinanlæg, hoppepuder mv.

Normalt besøger det store Flying Superkids setup udelukkende Danmarks 5 største byer, men i år bliver det anderledes. På grund af Corona bliver der kun 2 stops i år - København som det første og Middelfart som det andet.

"Det bliver helt ekstraordinært, at vi besøger trekantsområdet med vores store teltproduktion. Men der er flere gode grunde til det “ fortæller Lars Godbersen, der er direktør for Flying Superids.

“For det første har Middelfart Danmarks flotteste cirkusplads. Det er jo et majestætisk sted at afholde events lige under Lillebæltsbroen. Men vi har også haft en hel del praktiske overvejelser. Vi ønskede at placere de to destinationer så godt som muligt på landkortet. I Middelfart kan vi få gæster fra hele Fyn samtidig med at det meste af Jylland kan komme til.

Og hos Flying Superkids er de glade for samarbejdet med de lokale. 

“Vi har haft et fremragende samarbejde med kommunen, som var hurtige til at vende tommelen opad til det her ret store arrangement, og det er altid dejligt, når byen bakker op og spiller med" udtaler Lars Godbersen. 

 

 

 

Forberedelser til kæmpe show i privat have

Flying Superkids’ forestilling, der har en varighed på to timer, er næsten klar til at sende på landevejen. Forberedelserne til årets forestilling har dog også været meget hæmmet af COVID-19-restriktionerne. De flyvende børn fra Aarhus har blandt andet måttet træne i en privat have.

”Det har praktisk talt været virkelig besværligt at få gang i sammenhængende undervisning og få indøvet til årets show. Lige bedst som vi kom ordentlig i gang sidste efteråret, blev vi lukket ned igen i en lang periode. Da så Danmark så småt åbnede op igen, var der store restriktioner på indendørs sport, hvilket betød, at vi i en længere periode trænede i en kæmpestor teltoverdækning i min mors have ” griner Lars Godbersen.


”Det har ikke været optimalt, men til gengæld har børnenes gejst og energi ikke været til at besejre. Vores trænerstab og superbørnene har simpelthen knoklet som sindssyge for at blive færdige med årets show, og det virker som om, at de har nydt hvert eneste sekund. Vi har på fornemmelsen, at det bliver en fuldstændig fantastisk forestilling. Mest af alt fordi alle har savnet at optræde så helt forfærdeligt meget”.

 

 

 

Det bedste show - nogensinde?

Flying Superkids har - som mange andre kulturinstitutioner - lidt under corona. Dog mener folkene bag superbørnene, at det måske kan gøre showet til det bedste nogensinde.

 

"Det her kan virkelig blive en kæmpe succes eller total fiasko. Vi har ikke optrådt virkelig længe, og det bliver interessant at se, hvad der sker, når vi kommer i gang. 

Vi har haft stor udveksling i truppen, og det vil altid gå lidt ud over sværhedsgraden - til gengæld stiger charmen, når det er et ungt hold.

Jeg er personlig helt vildt imponeret over, hvor meget de her børn har knoklet igennem corona. Det er blevet til tusindvis af armbøjninger i en tid, hvor det virkelig ikke var særligt motiverende, da de ikke kunne optræde.

Derfor tror jeg også personligt, at det i år bliver en helt unik oplevelse at se showet. De er bare så klar, de har virkelig øvet sig, og de glæder sig så meget, så jeg tror, at det måske bliver det bedste Flying Superkids show nogensinde - siger Lars GodbersenHvad og hvor?
Flying Superkids i Middelfart

11. - 19. september
I Paladstelt sat op ved Lillebæltsbroen

Mere info på:  www.flyingsuperkids.com


 


Kontaktperson:

Søren Stoklund

26794964

stoklund@flying.superkids.dk

Afsender:

Foreningen Gymnastikgården

41b, Jernaldervej
8210 Aarhus V

26794964

stoklund@flying.superkids.dk

https://www.flyingsuperkids.com