Eddies Ølshow: Kom med til Nordens største og sjoveste ølsmagning.

15. juni 2017   |   Enoch Show Production  |  Flere pressemeddelelser

Kan du lide øl? Kan du lide at grine? Hvis du kan svare ja på bare et af de simple spørgsmål, så ryd kalenderen fredag den 30 juni 2017, hvor bryghusejeren Eddie Szweda blænder op for verdens største og absolut sjoveste ølsmagning i Odense, hvor øl og underholdning kombineres i skøn forening.

Det er ikke en klassisk ølsmagning, som du kender den. Eddie ejer ganske vist Midtfyns Bryghus, men han er mest af alt entertainer og iværksætter, og så er han Amerikaner og helt forelsket i lille Danmark. Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder Eddie med historier om livet og om danskerne, mens han serverer seks af Midtfyns Bryghus’ bedste øl.

 

Selvom Eddie har sit eget bryghus, kunne han lige så godt have stået på scenen i Las Vegas med sine veltimede punchlines, sin amerikanske charme og sine store armbevægelser. Skæbnen ville det anderledes, og han blev forelsket i en dansk kvinde og har nu boet her i 23 år. Men Eddie er stadig born in the USA, og det har givet ham en alternativ og humoristisk tilgang til det danske samfund, som han på stand-up lignende manér fortæller om i showet.

 

”Det handler om 20 procent øl og 80 procent noget andet. Men folk får en god griner – og måske de også husker lidt om min øl,” griner Eddie på sit amerikaniserede danske, når han skal forklare, hvad ølshowet går ud på.

 

Netop Eddies øl er omdrejningspunktet for aftenen. Til ølsmagningen disker Eddie op med flere af sine bedste kreationer, herunder de prisvindende øl Imperial Stout, Chili Tripel og Rough Snuff II, der alle har vundet prisen som Årets Danske Ølnyhed kåret af Danske Ølentusiaster. Imens fortæller Eddie nørdet om smagsnuancer, bryggeprocesser og livet som bryghusejer, så du også går derfra en smule klogere, end da du kom.

 

Aftenen er samtidig en historie om at flytte fra millionbyer som New York og Chicago og slå sig ned i en lille flække midt på Fyn for at finde the American dream i Danmark. Undervejs sparker Eddie til den danske selvforståelse og provokerer sine tilhørere, når han med et godt grin stikker til vores egoistiske tilgang til at køre bil, joker med vores dårlige humør om vinteren og rakker ned på Janteloven – alt sammen med sine egne anekdoter og et kækt glimt i øjet.

”De sagde til mig, det var farligt med det bryghus. Du kan gå fallit, Eddie. Gå fallit? Hvad er det værste, der kan ske? Jeg bor i Danmark!” fortæller Eddie, der i år kan fejre at bryghuset er blevet 11 år.

 

I løbet af aftenen får Eddie en pause, da Eddie får besøg af en af sine gode venner – Chili Klaus. Chili Klaus kommer og underholder, og mon ikke at der også bliver tid til en chili smagning med en af personerne blandt publikum.  Efter showet er Fredagsbaren åben til klokken 23.00.

 

Lyder en aften med lækre øl, gode grin, chili’er og sjove historier som noget for dig? Så skal du opleve Eddies Ølshow, der ikke bare er den sjoveste ølsmagning, du nogensinde vil opleve – det er også nordens største af sin slags. Vi glæder os til at se dig. Velkommen til Eddies Ølshow.

 

Hvor? Eddies Ølshow foregår i telt ved Rosengårdscentret mod Ørbækvej.

 

Hvornår? Du kan opleve verdens sjoveste ølsmagning fredag den 30. juni  kl. 18.30. Efter showet er Fredagsbaren åben indtil kl. 23.00.

 

Hvem?  Alle er velkomne! Der er plads til 700 på tribunerne til showet, og billetterne sælges til 250 kroner stykket efter først til mølle-princippet.

 

For spørgsmål og yderligere info kan Søren Stoklund kontaktes på telefonnummer 28 79 49 64.

Kontaktperson:

Søren Stoklund

28794964

stoklund@enochshowproduction.com

Afsender:

Enoch Show Production

Jernaldervej
8210 Aarhus

28794964

stoklund@enochshowproduction.com