Dobbelt bogudgivelse lanceres på Kreative Dage

05. oktober 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Forlaget Tempa præsenterer inspirationsbøger om kurveflet og trædrejning på Nordens største kreative messe i Fredericia

Nordens største kreative messe – Kreative Dage i Fredericia – fungerer ganske ofte som affyringsrampe for bogudgivelser inden for hobby, håndarbejde, kunsthåndværk og andre kreative områder.

2018-udgaven bliver ingen undtagelse – eksempelvis byder ægteparret Else Marie og Tage Pedersen endda på en ”dobbelt op”. De to indehavere af Nykøbing Mors-virksomheden Tempa Håndværk lancerer på Kreative Dage hver deres nye inspirationsbøger, udgivet på deres eget forlag Tempa.
Tilmed kan man opleve dem begge præsentere deres bøger, som også kan erhverves til en favorabel messepris.

Else Marie Pedersens nye bog hedder ”Flet i forvandling” og er tænkt som inspiration til alle, som holder af at bruge deres hænder (og hjerne) til at flette kurve håndværksmæssigt og kreativt.
Kurvehåndværket er en del af vores kulturarv, og der bliver både kigget tilbage og skuet fremad i bogen, som er en kombination af historier, teknikker og opskrifter.
De besøgende kan høre mere om arbejdet med bogen om lørdagen den 27. oktober, klokken 15.00 på scene 2.

Rundt om trædrejning
Tage Pedersens speciale er træ, og hans nye bog bærer da også titlen ”Rundt om trædrejning”.
Ud over ideer fra forfatteren rummer bogen inspiration fra kendte danske og udenlandske trædrejere, som illustrerer den fantastiske bredde og de mange muligheder, der er indenfor trædrejning.

Bogen indeholder over 50 meget forskellige forslag, man selv kan dreje - med detaljerede anvisninger på de enkelte genstande. Der er noget både for begynderen og den meget rutinerede, lover Tage Pedersen, som præsenterer bogen hver dag på scene 2 med sin gode ven og ”kollega” Peter van de Waal.

Iris Bakker debuterer som udstiller
Årets messe kan fejre jubilæum, idet den er nummer 10 i rækken af Kreative Dage-arrangementer. Og mens blandt andre Tempa Håndværk har været med gennem alle årene, så er kunstneren Iris Bakker debutant som udstiller.

Iris Bakker er en spændende portrættegner, som hele tiden er frisk på at eksperimentere og prøve nye teknikker af. To eksempler på koncepter, som hun har arbejdet med, er blindtegninger med to hænder, samt hurtige portrætter tegnet på glas eller plexiglas, hvilket giver en helt særlig virkning.
Der er garanti for, at de besøgende kan opleve den unge portrættegner udfordre sig selv med skæve og spændende nye koncepter.

Kreative Dage finder sted den 26.-28. oktober i MESSE C Fredericia. Billetter sælges online i forsalg via www.kreativedage.dk