Det skal du altid have i din bil

26. maj 2020   |   AJ Engros A/S  |  Flere pressemeddelelser

Der sker ulykker. Du spilder varm kaffe på skødet. Du får et fladt dæk. Nogen kører ind i dig på vej til arbejde. Uanset hvad der sker, kan du altid forberede dig på det. Her er tre ting, du altid skal have i din bil.

Førstehjælpskasse

Dette virker muligvis en smule indlysende, men der er rent faktisk overraskende mange, som ikke har en førstehjælpskasse i bilen. Uanset om det er en skramme, flænge eller en mere alvorlig skade, er det vigtigt, at du har de rette redskaber med i din bil. 

Udstyr til hjulskift

I dag er der mange ting, som kan forårsage et fladt dæk. Hvis du er så uheldig at punktere lige pludselig, er det altid en fordel, hvis du har det rigtige udstyr med i bilen. Hvis du allerede har al udstyret i din bil (og ved hvordan du skifter et dæk), kan du hurtig blive kørende igen. Du skal nemlig ikke vente på, at der kommer noget vejhjælp og tager sig af dit flade dæk. 

Her er det vigtigt, at du har alt lige fra en donkraft til et reservehjul m.m. Mangler du en donkraft, findes der et hav af muligheder på markedet. Hos Ajengros.dk finder du transportable donkrafte, som du nemt kan have med rundt i din bil.

Jumpstarter

Nogle gange er det bare dig og bilens døde batteri. Selvom det er godt at have jumper-kabler, vil de ikke hjælpe dig, hvis der ikke er andre biler i nærheden. En jumpstarter er en form for bærbar batteripakke med tilsluttede kabler, så du kan starte din egen bil uden problemer.

Mangler du andet til din bil, til værkstedet eller til huset så tag et kig hos AJ Engros!

Kontaktperson:

Allan Staal Jørgensen

30124272

aj@ajengros.dk

Afsender:

AJ Engros A/S

https://www.ajengros.dk/