Derfor SKAL du bruge solcreme – 365 dage om året!

19. februar 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Solbeskyttelse, solcreme, solfilter, kært barn har mange navne. I bund og grund burde det hedde dagslysbeskyttelse, da det hele drejer sig om dagslys og ikke bare sollys.

Kære Journalist

Solen er en fantastisk kilde til lys, varme og D-vitamin, og de fleste mennesker er vilde med solens varmende stråler, også kaldet UV-stråler. 

UV-strålerne fra solen er desværre også bare en af de helt store fjender for huden!

Solen er årsag til rynker (både fine linjer men især også de dybe rynker), pigmentforandringer der ses som mørke eller lyse misfarvninger (og nej, det er ikke noget som bare kommer med alderen), nedbrydning af hudens immunforsvar (mindsker hudens naturlige helbredelse af eksempelvis bumser), ødelagt kollagen (som ellers holder huden ung og spændstig), samt hudkræft (især mange unge piger får hudkræft, på grund af voldsom solbadning/solarium).

Men frygt ikke! Så længe man dagligt beskytter huden med minimum faktor 15, vil man kunne holde ovenstående problemer dramatisk på afstand, samt opnå en synlig flottere og yngre hud langt ud i fremtiden.

Den største fejl i forbindelse med solbeskyttelse er slet intet at gøre! Når først skaden er sket er det straks langt sværere at rette op!

Hvad er SPF?

SPF er en indikation for, hvor længe man kan opholde dig i solen, uden at blive forbrændt. Dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men generelt svarer SPF 15 til ca. 7 timer i solen. 

SPF er desuden kun et udtryk for beskyttelse mod UVB-strålerne. Sørg derfor altid for, at solprodukterne også indeholder UVA-beskyttende ingredienser (se på emballagen eller spørg kosmetiksælgeren).

En SPF 15 vil beskytte mod 95 % af solens skadelige UVB-stråler og en SPF 30 beskytter 97 %. Højere end 97 % beskyttelse er ikke muligt, uanset hvor høj faktor du bruger.

Derfor er det vigtigt med beskyttelse 365 dage om året!

Solen udsender to forskellige slags UV-stråler, som er ødelæggende for huden: UVA- og UVB-stråler. 

UVA-stråler er de længste stråler, hvilket betyder at de går dybest ind i huden og laver de største skader (rynker, hudkræft etc.).

UVA-strålerne er desuden så stærke, at de er fremme hele året rundt (selv på en grå regnvejsdag), og de går ligeledes igennem vindues-/bilglas. Derfor er det vigtigt med beskyttelse 365 dage om året! 

UVB-stråler er kun skadelige, når solen er fremme, hvor de kan gøre huden rød og forbrændt.

Ansigtcreme med solfaktor - altid!

En ansigtcreme, som man bruger i dagtimerne, bør altid indeholder solfaktor - alt andet ville være tåbeligt! Modsat ansigtet så er kroppen mange dage i løbet af året beskyttet af flere tøjlag og derfor behøver man ikke på samme måde have solbeskyttelse på kroppen - her kan man nøjes med at være obs på solfaktor de gange om året, hvor kroppen ikke er dækket af tøj.

Moisturizer UV Protector fra Danish Skin Care indeholder solfaktor 15 og beskytter både mod UVA- og UVB-stråler. Ligeledes findes Moisturizer UV Protector til tør, fedtet og normal hudtype.

Foruden solbeskyttelse indeholder ansigtscremen Moisturizer UV Protector en lang række gode ingredienser for huden, bl.a.:

  • Antioxiderende grøn te og E-vitamin, som beskytter huden mod de skadelige frie radikaler.
  • Anti-inflammatorisk aloe vera og allantoin, der beroliger og lindrer huden.
  • Cellereparerende A-vitamin, der normaliserer og fornyer hudens celler.
  • Fugtighedsgivende ekstrakt fra figen, hørfrø og bomuld, der i samspil med glycerin bevarer hudens fugtniveau og holder den smidig og blød.

Selvfølgelig er alle Moisturizer UV Protector, ligesom alle andre produkter fra Danish Skin Care, uden parfume, farvestoffer og andre irriterende ingredienser.

Vejl. Udsalgspris 235 kr.

Venlig hilsen

Danish Skin Care