Den Store Strikkefest indtager Kreative Dage

16. september 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

På Danmarks største kreative messe kan du på samme tid hygge dig med smoothies, strikke små huer og hjælpe ensomme ældre

64.000 danskere over 65 år føler sig i dag ensomme, halvdelen af dem i en grad, så deres helbred tager skade. Det kan du gøre noget ved sammen med innocent, der inviterer til Den Store Strikkefest – blandt andet på Kreative Dage messen i Fredericia.

Her kan alle fatte garnnøglerne og strikke små huer til innocents smoothies, og for hver solgt smoothie med hue donerer innocent to kroner til Røde Kors’ hjælpearbejde blandt ensomme ældre.

- Vi har i dag flere hundrede ældre på venteliste til at få en besøgsven. Vi vil derfor opfordre alle til at strikke en hue til innocent smoothies, og måske endda melde sig som besøgsven, siger  Malene Borberg Sarwar, udviklingskonsulent og programleder for Røde Kors’ besøgsvenner.

Hvis det ikke ”huer” dig med de ensomme ældre, kan du således gøre en sjov indsats på Kreative Dage. På innocents stand i MESSE C er der nemme strikkeopskrifter, så alle kan være med og sidde og strikke en lille ”smoothie-hue” til det gode formål.

Danmarks største kreative messe, Kreative Dage, foregår den 23.-25. oktober i MESSE C Fredericia. Se mere på www.kreativedage.dk                                        

 

BILLEDTEKST:

På Kreative Dage i Fredericia kan man nyde smagsprøver på Innocent's smoothies og samtidig støtte et godt formål ved at strikke små huer, som udløser to kroner stykket til Røde Kors’ hjælpearbejde blandt ensomme ældre.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk