Deltag i debatten på MOVE 2018

26. april 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

ADP-direktør Nils Skeby ser frem til livlig rundbordssamtale om logistikbranchens vilkår og fremtid

I oktober 2017 dannede Christiansborg rammen om en vellykket multimodal konference, og succesen gentages i oktober i år.

Men et år er lang tid i en dynamisk branche og en omskiftelig virkelighed, hvis man vil fastholde momentum, og derfor har arrangørerne aftalt et ”midtvejsmøde” den 2. maj i Fredericia.
Det sker i form af et politisk rundbordsmøde, som afvikles i tilknytning til logistikkonferencen og fagmessen MOVE i Fredericia.

Mødet ledes af tidligere transportminister Hans Christian Schmidt (V), som sætter politikere og fremtrædende repræsentanter fra logistik-/transportbranchen stævne på MOVE’s store scene.

Målet er at sætte fokus på fremtidens muligheder og udfordringer for logistik- og transportområdet (både til søs og til lands); herunder vigtigheden og fordelene ved at kombinere transportformer i Danmarks centrale knudepunkter.

Spørgsmål og kommentarer er velkomne
- Jeg ser meget frem til en spændende debat, og jeg håber, at udstillere og besøgende vil engagere sig i mødet og komme med spørgsmål, visioner og kommentarer til panelet, siger Nils Skeby. Han er adm. direktør i Associated Danish Ports (ADP) og en af nøglepersonerne bag konferencerne på Christiansborg.

Ifølge Nils Skeby er MOVE en oplagt ramme om rundbordsmødet, og geografisk er det også logisk at afholde mødet i Fredericia.

- Fredericia og Trekantområdet er et knudepunkt for vej, bane og søtransport, og det er hjemsted for utallige logistik- og transportvirksomheder. Selv er vi sammen med PFA ved at opbygge en Dry Port i Taulov uden for Fredericia. Det bliver Danmarks multimodale center og en del af EU’s Core Network, så det giver rigtig god mening at lægge et debatmøde netop her, slutter Nils Skeby.

MOVE 2018 finder sted i MESSE C Fredericia den 2.-3. maj. Rundbordssamtalen foregår den 2. maj 2018 kl. 10.30–12.00 på scenen. Læs mere på www.move2018.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk