Danskerne fravælger lån til fordel for afbetalingsordninger

15. april 2019   |   Prestamo IvS  |  Flere pressemeddelelser

Du kan låne penge til stort set alle formål på nettet. Det er der hvert år mange danskere, der gør brug af. En stor del er dog begyndt at benytte sig af de mange afbetalingsordninger, når de handler på nettet. Det er også ensbetydende med, at de mange kviklån, der hidtil har været udstedt til dette formål mindskes i antal.

Det er nemt at blive godkendt til en sådan løsning, og det er typisk integreret i betalingsdelen hos den givne webshop. Derfor er det også en markant nemmere løsning end et lån. Det har fået mange til at droppe den løsning, der hidtil har været så populær. For mange handler det nemlig om, at det skal være nemmest muligt.

Flere webshops får integreret afbetalingsmuligheder

I og med, at det er begyndt at blive mere efterspurgt, så er der også flere webshops, der har valgt at integrere en form for afbetalingsløsning i deres betalingsdel. Derfor er det også kun naturligt, at der er flere forbrugere, der er begyndt at benytte sig af muligheden. Mange af disse ender derfor også med at fravælge et kviklån.

Hos mange webshops vælger de blot at indgå en aftale med en tredjepart. I de fleste tilfælde er det ViaBill, der er de klart største på det danske marked. Derfor er det også nemt for de mange webshops at tilbyde denne mulighed til deres kunder – og endda helt uden, at de selv er nødt til at yde kunderne deres kredit.

I dag er det kun ganske få seriøse webshops, der ikke har integreret en mulighed for afbetaling. Det er en klar fordel for dig som forbruger, der ønsker at købe på kredit. Du er nemlig ikke nær så begrænset, som det var tilfældet før i tiden. Tværtimod, så har du i dag et bredt spektrum af muligheder ift. valg af produkter.

Låneselskaber træder ind på afbetalingsmarkedet

Som følge af, at der er flere og flere, der vælger at indgå en afbetalingsordning i stedet for at optage et lån, så er der faktisk også flere långivere, der er begyndt at træde ind på dette marked med henblik på at erobre nogle af deres kunder tilbage. Det er endnu ikke alle aktører, der har gjort, det men flere og flere gør det dog.

Eksempelvis er der mange låneselskaber, der er begyndt at tilbyde finansiering af rejser i samarbejde med nogle af de største rejsebureauer i Danmark. Når du bestiller en rejse hos f.eks. Bravo Tours eller Spies, så er det muligt for dig at afbetale ferien pris. Det er en løsning, der tilbydes i samarbejde med et låneselskab.

Nogle af de låneselskaber, der har kastet sig over det nye marked, inkluderer Basisbank, Ekspres Bank mm. De har ikke fokus på de små køb som det er tilfældet hos ViaBill. I stedet har de valgt at lægge fokus på nogle af de større forbrugskøb. Det er også derfor, de er begyndt at lave aftaler med store forhandlere af IT osv.

Kontaktperson:

Mads Hansen

21024405

info@moneda.dk

Afsender:

Mads Hansen

Jyllandsgade 20
9000 Aalborg

21024405

info@moneda.dk

https://prestamo.dk/