Danskerne er vilde med velfærd

26. juli 2009   |   SF Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

En ny meningsmåling foretaget af Rambøll for Morgenavisen Jyllands-Posten viser, at velfærdssamfundet er den ting, danskerne er mest stolte over ved at være dansk. Det er et skulderklap til venstrefløjen, mener SF Ungdom.

Pressemeddelelse fra SF Ungdom, søndag d. 26. juli 2009

Danskerne vil velfærden

Danskernes opbakning til velfærdssamfundet er et skulderklap til venstrefløjen, mener SF Ungdoms landsformand.

En ny meningsmåling foretaget af Rambøll for Morgenavisen Jyllands-Posten viser, at velfærdssamfundet er den ting, danskerne er mest stolte over ved at være dansk.
 
SF Ungdoms landsformand Pelle Dam er ikke overrasket over resultatet.
 
”Det viser jo, at det projekt, vi arbejder for på venstrefløjen, har en bred forankring i den danske befolkning. Det er os, der har opfundet velfærdssamfundet, og det er os, der knokler for dets bevarelse i disse år, hvor det er under pres,” mener han.
 
”De borgerlige har i flere omgange forsøgt at forringe velfærden for eksempel i form af nedskæringer på SU, dagpenge og meget andet. Men det ønsker danskerne ikke. Danskerne er tværtimod stolte over vores velfærdssamfund, og det betragter jeg som et gevaldigt skulderklap,” udtaler SFU-formanden.

For supplerende udtalelser, kontakt:
Pelle Dam, landsformand for SF Ungdom, på mobil 21 45 50 29 eller mail pelle@sfu.dk.

SF Ungdom er Danmarks største politiske ungdomsorganisation med over 3200 betalende medlemmer.

Pelle Dam er 21 år gammel, formand for SFU og bor på Amager med sin kæreste. Han har orlov fra sit studie på Journalisthøjskolen i Århus for at hellige sig posten som SFU-formand på fuld tid.

Kontaktperson:

Pelle Dam

21 45 50 29

pelle@sfu.dk

Afsender:

SF Ungdom

Blegdamsvej 24A
2200 København N

35 36 17 77

sfu@sfu.dk

http://www.sfu.dk