Danske Risikorådgivere deltager på Danish Security Fair 2018

06. juni 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Netværk af professionelle forsikrings- og risikostyringskoordinatorer i kommunerne udstiller og laver medlemsmøde på sikringsmessen i Fredericia

Den 29.-30. august er der premiere på sikringsmessen Danish Security Fair, og blandt deltagerne i Fredericia bliver foreningen Danske Risikorådgivere, som både udstiller og arrangerer medlemsmøde i tilknytning til messen.

Danske Risikorådgivere er et netværk af professionelle rådgivere i landets kommuner indenfor forsikring, sikring og arbejdsmiljø, samt en lang række private samarbejdspartnere.
Foreningens medlemmer arbejder hver dag med at identificere og vurdere risici, forebygge skader og ulykker og sikre mennesker og værdier.

- Det går rigtig godt i tråd med konceptet bag Danish Security Fair, og vi glæder os til at tage del i dagene i Fredericia, siger Jeanne Jensen, koordinator i Danske Risikorådgivere.

Risikorådgiverne udstiller på det såkaldte Netværkstorv, og de besøgende fagfolk kan blandt andre møde næstformand Flemming Riddersholm Nielsen (Holstebro Kommune) og bestyrelsesmedlem Thomas Harbo Sørensen (Viborg Kommune).

På messens første dag vil Danske Risikorådgivere arrangere medlemsmøde, hvor forskellige oplægsholdere bidrager med inspiration og ny viden. Det eksakte program er stadig under udarbejdelse, fortæller Jeanne Jensen.

- Vi ser frem til at møde mange af vores godt 350 medlemmer, samt til at synliggøre netværket over for dem, der måske ikke kender os, konstaterer koordinatoren.

Charlotte Buus, projektleder i MESSE C Fredericia, byder Danske Risikorådgivere varmt velkommen:
- De er i høj grad relevante i forhold til messens mission, og medlemsarrangementet er med til at understøtte vores vision om at skabe mere end ”bare” en udstilling, påpeger Charlotte Buus.

Man kan læse mere om messen på www.danishsecurityfair.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk