Danmarkspremiere på Flying Superkids i Esbjerg!

09. april 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Esbjerg danner rammen for Danmarkspremieren på årets show fra Flying Superkids. Foruden en masse nye numre og en kæmpe udendørs aktivitetspark kommer showgruppen i år med et helt særligt telt, som er det eneste af sin slags i Nordeuropa.

Danmarkspremieren på et nyt show spækket med hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde. Det og meget mere venter publikum, når Flying Superkids vender tilbage til Esbjerg med 3 forestillinger fra den 22. til den 26. maj. Gymnastikgruppen slår deres unikke teltproduktion og kæmpe aktivitetspark op ved Skibhøj, og derefter går det løs med deres verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, masser af højt humør og fed musik. ”Det er efterhånden ved at være en tradition, at vi besøger Esbjerg som en del af vores sommerturné. Siden 2013 har vi besøgt Vestkysten som en fast del af turnéplanen, og næsten alle år har billetterne været udsolgt i forsalg. Så vi synes, det er så fedt at komme her til. Stemningen er helt fantastisk og esbjergenserne tager så godt i mod os,” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids.


Danmarkspremiere i en hel unik teltkonstruktion

’Superbørnene’ lægger hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen, og lige nu er forberedelserne i fuld gang. Der er hektisk træningsaktivitet på hjemmebasen i Aarhus, hvor de unge gymnaster intenst øver sig på alt fra tricking og vilde spring fra nye hjemmebyggede redskaber til nye koreografier med kæmpe balloner og hulahopringe. Men det er ikke det eneste nye i år. Arrangørerne bag Flying Superkids har nemlig investeret i en ny teltkonstruktion uden indvendige master. Teltet bliver i stedet hængt op i nogle kæmpe buer, som placeres hen over teltets yderside. Dermed kan publikum få en helt unik oplevelse af showet, fordi der er frit udsyn fra alle pladser i teltet. ”Publikum skal virkelig glæde sig til showet i år. Vi har forberedt en helt fantastisk fed forestilling med nogle vilde numre. Og så kommer det jo til at foregå i det her unikke telt, som er det eneste af sin slags i Nordeuropa. Når vi sætter det op i Esbjerg, er det for allerførste gang, sådan et telt kommer i brug i Danmark og Nordeuropa. Så det er virkelig en hel unik oplevelse, der venter esbjergenserne med både danmarkspremieren på vores nye show og teltkonstruktion,” fortæller Lars Godbersen.  

Gymnasterne besøger også Aarhus, Odense, København og Aalborg henover sommeren og når at optræde med over 35 forestillinger over hele landet.

Billetsalget til Esbjerg er allerede startet på www.flyingsuperkids.com.


PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Esbjerg

Skibhøj, Veldbækvej 38 6700 Esbjerg

3 forestillinger i perioden den 22. – 26. maj.

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/