Danmarks største Veteranbilshow 30 år

30. maj 2018   |   Gavnø-Fonden  |  Flere pressemeddelelser

Søndag den 10. juni fejres 30-års Jubilæet for Gavnø Classic Autojumble. I år med rekorddeltagelse af over 1.100 fantastiske køretøjer.

De er der alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne, et stort udvalg af cykler og en enkelt speedbåd! Og der er i år rekordmange af dem, over 1.100 tilmeldte køretøjer, der kommer fra hele Danmark, store dele af Sverige, Finland, Luxembourg, Tyskland og Frankrig.

Det sker, når Gavnø Slot er vært for endnu en udgave af Gavnø Classic Autojumble, der i år afvikles for 30. gang. Det populære bilshow gæstes hvert år af flere tusinde besøgende, der blandt andet kan være med på sidelinjen, når den flotteste og mest kreative klubstand kåres. I alt 20 mærkeklubber konkurrerer om ikke mindst æren – men også både pokaler og lyserød champagne. 

35 deltagere på årets veteran-træf får også mulighed for at deltage i konkurrencen ”Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres "Best in Show" blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken. 

Bilshowet udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

Alt i alt er der lagt op til en skøn dag i slotsparken, hvor hele familien kan være med. Rugbrødmotoren kan tankes i en af de mange boder med friskbagte pandekager, grillstegte pølser, softice i lange baner og velbrygget øl fra Gavnøs eget bryggeri, Slotsbryggeriet, naturligvis.
 
PROGRAM I PARKEN

Kl. 10.00     Slotsparken åbner.

Kl. 14.00     Præsentation af konkurrencedeltagere i slotsgården.

Kl. 16.00     Præmieoverrækkelse i slotsgården.


TID OG STED

Søndag den 10. juni fra kl. 10-17. Gavnø Slot, Gavnø 2, 4700 Næstved.