Danmarks største Julebazar på Gavnø Slot

31. oktober 2013   |   Gavnø-Fonden  |  Flere pressemeddelelser

Oplev indbegrebet af dansk julestemning, når Gavnø omdannes til et eventyrligt vinterparadis, hvor lys, lyd, duft og traditioner forenes. Et væld af boder og stande vil friste med julegaver, dekorationer, pileflet, julepynt, nisser, brugskunst, smagsprøver, delikatesser og meget andet.

Den stemningsfyldte julebazar byder på et væld af stande med alt fra julespecialiteter, julepynt og kunsthåndværk til fristende smagsprøver på delikatesser og højtidens drikke. Alene de fantastiske rammer med gamle avlsbygninger, parken og slotskapellet giver anledning til en god dag. Det hele forvandles til et juleeventyr med juletræer, brændende fakler, flag og rigelige mængder af grønne grangrene.

Julebazaren er for hele familien og børnene kan glæde sig til en helt særlig juleskattejagt, dyr med flotte røde sløjfer, gammeldags æbleskiver og besøg i Julemandens værksted, hvor man kan dele gaveønsker.

- Vi ønsker at give hele familien en særlig oplevelse. En dag hvor man i ro og mag kan gå fra bod til bod og hygge sig med gløgg og varme æbleskiver og måske oven i købet få handlet de første adventsgaver, kranse og julegaver til venner, familie og kollegaer, fortæller baronesse Helle Reedtz-Thott forventningsfuldt.

Størstedelen af begge weekender afvikles indenfor, så selvom frostvejret og den dalende julesne skulle svigte, så kan både udstillere og gæster holde sig varme og tørre. For at undgå den helt store trængsel og alarm anbefales det at besøge Julebazarens 1. weekend.

Lørdag/søndag den 2. og 3. november kl. 10 - 17

Lørdag/søndag den 9. og 10. november kl. 10 - 17