Danmarks største Julebazar på Gavnø Slot

02. november 2010   |   Gavnø-Fonden  |  Flere pressemeddelelser

Slotsbryggeriet, fire historiske avlsbygninger fra 1800-tallet og den smukke slotspark danner ramme om den stemningsfyldte Julebazar

Oplev mere end 130 boder i det gamle historiske herregårdsmiljø, som byder på klassiske danske juletraditioner, når det er bedst.

Alene de fantastiske rammer med avlsbygninger, parken og slotskapellet giver anledning til en god dag. Og i dagens anledning er der naturligvis tilført masser af udendørs julestemning med brændende fakler, flag, tønder med levende ild og rigelige mængder af grønne grangrene og æbler.

Den traditionsrige Julebazar på Gavnø Slot byder på oplevelser for hele familien, som sammen kan nyde en dag, hvor børn og voksne kan slentre fra den ene bod til den næste. Mærke, dufte, se og smage jul. Og måske oven i købet få shoppet de første julegaver, dekorationer eller kalendergaver til venner, familie og kolleger. Der er gode muligheder for en tiltrængt pause med en kop kaffe, et glas gløgg eller saftevand og æbleskiver til børnene.

- Og heldigvis afvikles størstedelen af markedet indenfor. Så selvom frostvejret og den dalende julesne skulle svigte os, så kan både udstillere og gæster stadig holde sig varme og tørre.


Flere end 130 boder og stande vil friste med julegaver, dekorationer, smagsprøver og delikatesser. Smag Gavnøs berømte grillstegte vildsvin, øl fra Slotsbryggeriet, kirsebær brændevin, æble cider, hjemmelavet æble chutney, svenske pepperkakor og meget andet. Café Tulipanen og mange dejlige madboder byder på julens lækkerier.

Lyt til de traditionelle Christmas Carols i slotsparken og smukke julesalmer i det stemningsfyldte slotskapel.

Julen er børnenes fest

De mindste kan bl.a. opleve et besøg hos selveste Julemanden, der deler godter ud, ponyridning i slotsparken, skattejagt, autentisk lirekassemusik, Sørøverland, julegæs med flotte røde julesløjfer, gammeldags æbleskiver og meget andet. 

Entré

Entré kr. 50 for voksne og kr. 25 for børn under 14 år. Der er gratis parkering for de besøgende. Vekselbod findes i Slotsbryggeriet.

Tid og sted

Fredag den 12. november fra kl. 16-20 samt lørdag og søndag den 13./14. november fra kl. 11-17. Gavnø Slot og Gavnø Slotspark, Gavnø 2, 4700 Næstved.


Kontaktperson:

Lene Møller Hansen

55700200

adm@gavnoe.dk

Afsender:

Gavnø-Fonden

Gavnø 2
4700 Næstved

55700200

adm@gavnoe.dk

http://www.gavnoe.dk