Danmarks største Julebazar på Gavnø Slot

21. oktober 2014   |   Gavnø-Fonden  |  Flere pressemeddelelser

Oplev indbegrebet af dansk julestemning, når Gavnø omdannes til et eventyrligt vinterparadis, hvor lys, lyd, duft og traditioner forenes. Et væld af boder og stande vil friste med julegaver, dekorationer, pileflet, julepynt, nisser, brugskunst, smagsprøver, delikatesser og meget andet.

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor den stemningsfyldte Julebazar på Gavnø, som i dag er Danmarks største julemarked. Flere end 130 stande over to weekender er fordelt i de historiske avlsbygninger fra 1800-tallet, som danner ramme om arrangementet. Forestil jer at passere den lille stenbro til øen Gavnø og se slottet åbenbare sig som den smukkeste kulisse. 

 Duften af ristede kastanjer eller mandler, honning- eller peberkager og gløgg fylder luften. De gamle avlsbygninger er fyldte med traditionelle hjemmelavede juledekorationer og nisser, julepynt, brugskunst, fødevaremarked, delikatesser, smykker, vin, spiritus m.m. Gavnø byder på smagsprøver af eget øl, økologiske marmelader, økologisk gartnermost, calvados og kirsebær brændevin. Sådan er et julemarked på Gavnø - traditionsrigt - ligesom det skal være.

 Julebazaren er for hele familien og børnene kan glæde sig til en helt særlig juleskattejagt, et besøg i Julemandens værksted og et ægte honningkageværksted, hvor børnene kan dekorere egne honningkagehjerter, mens mor og far finder de første gaver.

- Vi ønsker at give familien en særlig oplevelse. En da hvor man i ro og mag kan gå fra bod til bod og hygge sig med gløgg og varme æbleskiver og måske oven i købet få handlet de første adventsgaver, kranse eller julegaver til venner og familie, fortæller baronesse Helle Reedtz-Thott forventningsfuldt.

Størstedelen af Julebazaren afvikles indenfor, så selvom frostvejret og den dalende julesne skulle svigte, kan både udstillere og gæster holde sig varme og tørre. Det anbefales at besøge Julebazarens 1. weekend, for at undgå den hele store trængsel og alarm.

Åbningstider: Lørdag/søndag den 1.-2./11 kl. 10 - 16, Fredag den 7.11 kl. 16 - 20 og Lørdag/søndag den 8.-9./11 kl. 10 - 16.

 

 

 

 

Kontaktperson:

Lene Olofsson Pedersen

55700200

fonden@gavnoe.dk

Afsender:

Gavnø-Fonden

Gavnø 2
4700 Næstved

55700200

fonden@gavnoe.dk

http://www.gavnoe.dk