Danmarks største Julebazar fejrer 10-års jubilæum

25. oktober 2016   |   Gavnø-Fonden  |  Flere pressemeddelelser

Oplev indbegrebet af klassiske juletraditioner i historiske rammer fra 1800-tallet, når store og små inviteres til at se, smage og nyde et ægte juleeventyr

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Julebazar på Gavnø Slot. Nu, snart 10 år efter, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største Julemarked. Omkring 150 udstillere fordelt over 6 historiske avlsbygninger fra 1800-tallet viser alt, hvad et julehjerte kan begære. Forestil jer at passere den lille stenbro til øen Gavnø og se slottet åbenbare sig som den smukkeste kulisse. 


Lancering af årets Gavnø Julebryg og smagsprøver

Duften af gløgg og lune æbleskiver fylder luften og årets Gavnø Julebryg fra Slotsbryggeriet er tappet og klar. De gamle avlsbygninger er fyldte med traditionelle hjemmelavede juledekorationer og nisser, julepynt, brugskunst, fødevaremarked, delikatesser, smykker, vin, spiritus m.m. Smagsprøver uddeles flittigt på de mange forskelligartede delikatesser. Sådan er et julemarked på Gavnø - traditionsrigt - ligesom det skal være.

Nostalgisk julemusik og børnesjov

Prins Jørgens Garde er med til at skabe den helt rette stemning med klassisk julemusik, når den er bedst. Nostalgisk julemusik vil desuden lyde overalt på det store julemarked til glæde for store og små.

 - Det fantastiske ved Gavnø er, at tidligere generationer har værnet om kulturarven og gjort det muligt for os at dele med de, der ønsker at se et halvt årtusindes historie med egne øjne, fortæller baronesse Helle Reedtz-Thott forventningsfuldt. - Jeg ønsker at give hele familien en særlig oplevelse og da Julen er en særlig højtid for børn vil de i år kunne opleve et ægte honningkageværksted, gratis nisseskattejagt, juleværksted med papirklip, ponyridning og selveste Julemanden, som uddeler godter til alle børn, slutter baronessen. 

Fakta om Julebazar 2016 på Gavnø Slot

1. weekend:

Lørdag den 5. november kl. 10 – 16

Søndag den 6. november kl. 10 - 16

 

2. weekend:

Fredag den 11. november kl. 16 - 20

Lørdag den 12. november kl. 10 – 16

Søndag den 13. november kl. 10 - 16

 

Priser:

Voksen kr. 60 og børn kr. 25

 

Yderligere information:

Mail: jul@gavnoe.dk eller www.gavnoe.dk

 

Kontaktperson:

Lene Olofsson Pedersen

55700200

fonden@gavnoe.dk

Afsender:

Gavnø-Fonden

Gavnø 2
4700 Næstved

55700200

fonden@gavnoe.dk

http://www.gavnoe.dk