Danmarks Første Musical Sommerlejr

03. juni 2013   |   Klaus Møller Voice Studio  |  Flere pressemeddelelser

Nordeuropas førende stemme- og sangtræner Klaus Møller, præsenterer i samarbejde med nogle af Danmarks bedste sang- og danselærere ”Musical Summer Camp” – en sommerlejr for alle imellem 12-20 år, med interesse for sang, dans og drama.


Kære Journalist

For interesserede i sang, dans og drama, så kan sommerferien godt blive temmelig lang – de fleste teatre lukker nemlig ned i sommerperioden. Ligesom meget sang-, kor- og danseundervisning sættes på standby pga. ferie afvikling.

Musical Summer Camp er en mulighed for alle mellem 12 og 20 år, til at tage en uge ud af sommerferien og bruge den på TEATER.SANG og DANS.

Camp'en er en intensiv musicalworkshop med træning i sang, dans og drama med undervisning af nogle af Danmarks bedste lærere: Mark Agerskov, Mette Skovmark og Klaus Møller.

Klaus Møller, der er en af nordeuropas førende stemme- og sangtrænere, vil sikre et enormt højt niveau igennem ugen samt sørge for at deltagerne får indlært gode og sunde teknikker. Mark Agerskov vil stå for dansen og har års af erfaring, som koreograf og især i afbejdet med børn og teenagere på store danske forestillinger. Og Mette Skovmark, en kendt tale- og sangstemme fra mange tegnefilmsfigure, vil tage hånd om sang og performance - hvor netop musicalgenren er et af Mettes store ekspertise områder.

Igennem camp’en læres det, hvordan der øves og forberedes til opgaver med sang og dans

Dette gælder uanset om ønsket er:

  • at gå til auditions på professionelle teaterforestillinger eller amatørforestillinger
  • at søge ind på en musical- eller teaterskole
  • at synge solo i f.eks. skolekor
eller... 
  • man bare elsker at synge og danse - og gerne vil udvikle ens talent.

Hovedvægten i al undervisningen ligger på at tilegne deltagerne gode tekniske færdigheder indenfor sang og dans – og afsluttes fredag eftermiddag med en forestilling.

Musical Summer Camp finder sted centralt i København og afvikles fra d. 22/7-26/7, dagligt fra 10-16.00

læs nærmere om Camp’en, ved at klikke her - eller kontakt Klaus Møller Voice Studio på 7199 5332


Venlig hilsen

Klaus Møller Voice Studio


UNDERVISERNE

Mark Agerskov: Dans

Udover sin fortid som chefkoreograf på LEGOLAND Show Academy, underviser Mark på Eventyrteatret.

Ved siden af arbejder Mark  med børn i diverse professionelle opsætninger, senest i "Love Never Dies" og "Annie" begge på Det ny teater. Her består arbejdet i at holde niveauet højt og samtidig have det sjovt.

Mark underviser også i Jazz på Hotsteppers danseuddannelse. En professionel hip hop og urban dance education.  

Mark Agerskov står også selv på scenen. Senest på Det ny Teater har han medvirket i "Love Never Dies", "Singin in the Rain", "Wicked" , "Mary Poppins" og "Chicago". Har derudover været en del af "Balletten" i Cirkusrevyen og været med i Folketeatrets jubilæumsforestilling "Knud, den kedelige" og var på turne med "Mød mig på Cassiopeia" i efteråret 2009.

Mette Skovmark: Sang & Performance

Mette Skovmark er uddannet musicalperformer fra Det danske Musicalakademi i 2003 og uddannet sanglærer (Certified Master Teacher) hos Klaus Møller og Matthew Reeve (www.reevemoller.com) i 2009.

Som musicalperformer har Mette Skovmark medvirket i forskellige forestillinger, bl.a. Lyset over Skagen, Spillemand på en Tagryg, Cyrano, The Last Show, Cabaret og Jesus Christ Superstar, samt været solist ved musicalkoncerter m.m. Som sangunderviser har Mette Skovmark undervist både børn og voksne i musicalsang og almen stemmetræning på aftenskoler, musikskoler, ungdomsskoler og privat.

Mette Skovmark er desuden aktiv dubber, og lægger både tale- og sangstemme til diverse tegnefilm.

Klaus Møller: Sang & Stemmetræning

Klaus Møller er specialist i tale, sang og stemmetræning. Efter at Klaus, i mange år selv var aktiv som sanger i opera, musical og som koncertsanger, arbejder han i dag som stemmepædagog og vocal coach og har igennem mange år undervist nogle af Danmarks førende skuespillere, musicalperformere og klassiske sangere.
 
Klaus har også beskæftiget sig meget med at lede og udvikle børnekorssangere og har lavet mange workshops for både korsangere og korledere. 
Klaus er tilknyttet en del teatret som vocal coach, bla. Det Ny Teater og Klaus er også talelærer ved Det Kongelige Teater.

Kontaktperson:

Martin

7199 5332

martin@voicestudio.dk

Afsender:

Klaus Møller Voice Studio

Svanemøllevej 25, Annekset
2100 København Ø

7199 5332

info@voicestudio.dk

http://www.voicestudio.dk/