Danish Security Fair guider til den rette brandsikring

21. august 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Korrekt tilpasset brandsikring er vitalt for virksomheder – på Danmarks største sikringsmesse i Fredericia laver producenter en række fælles brand-showcases

?Det kan være ødelæggende for en virksomhed, hvis den røde hane galer. Ud over den mulige risiko for medarbejdere og naboer kan en omfattende brand sætte en virksomhed så langt tilbage, at den måske aldrig overvinder det igen og må lukke.
Omvendt er et overdimensioneret anlæg eller et system, der afføder mange falske alarmer, heller ikke hensigtsmæssigt.

Derfor er et velfungerende brandmeldesystem af stor vigtighed – men hvordan afgør man, hvilket system der passer til virksomheden? Valg af branddetektorer afhænger nemlig ikke blot af produktets egenskaber, men i høj grad også af det arbejds- og bygningsmiljø, hvori melderne skal fungere.

På Danmarks største sikringsmesse - Danish Security Fair i Fredericia – kan man blive meget klogere på emnet, når producenterne Honeywell, Bosch og Autronica, i samarbejde med G4S, indbyder til live-demonstrationer med forskellige scenarier. Målet er at illustrere forskelle, fordele, ulemper og muligheder ved de forskellige løsninger.

Fire live-demonstrationer på EventScenen
De i alt fire brand-showcases afvikles begge messedage på EventScenen klokken 09.45 og klokken 13 og har følgende indhold:

•    Intro, G4S: Bliv klogere på vigtigheden af at vælge den rette brandsikring
•    Live-demo, Honeywell: Oplev hvordan en optisk røgdetektor bliver påvirket af damp. Og se hvordan en multi-kriterie detektor reagerer på damp samt diskoteks- og tågegenerator røg
•    Live-demo, Bosch: Oplev hvordan termiske kameraer detekterer røg- eller varmeudvikling
•    Live-demo, Autronica: Se hvor hurtigt en flammedetektor reagerer på åben ild, og oplev forskellen i alarmtid ved brug af flammedetektor vs. varmedetekterende kabel

Danish Security Fair er sikringsbranchens fagmesse, der præsenterer de nyeste teknologier indenfor elektroniske og mekaniske produkter og systemer til sikring af mennesker, bygninger og områder. Messen afvikles for anden gang den 28.-29. august 2019 i MESSE C. Se mere på www.danishsecurityfair.dk.

Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk