Danish Security Fair 2021 har vokseværk

26. maj 2021   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Interessen for sikringsmessen i Fredericia om tre måneder er så stor, at udstillingsområdet udvides med 25 procent

Om knap tre måneder, den 25.-26. august, åbner MESSE C Fredericia dørene for den tredje udgave af Danish Security Fair - fagmessen der sætter fokus på mekanisk sikring, overvågning, brandsikring, alarmer, vagtarbejde, elektronisk sikring med videre.
Efter en lang coronadvale er medarbejderne i MESSE C som galopheste i startboksen forud for åbningen, og det samme gælder tilsyneladende udstillerne. I al fald er interessen for at deltage meget stor i branchen, fortæller Charlotte Buus, projektleder i MESSE C.

- Standsalget går glimrende, og folk glæder sig virkelig til at komme her og netværke og møde kunder, samarbejdspartnere og fagfolk. Vi har allerede knap 65 navne på udstillerlisten - også mange nye navne og udenlandske aktører - og flere kommer hele tiden til. Alle de store producenter og distributører som eksempelvis Bosch, Hikvision, Solar og Lemvigh-Müller er med igen, og det er karakteristisk, at mange af dem booker endnu større stande denne gang. Derfor har vi udvidet udstillingsområdet fra 4000 til 5000 kvadratmeter, oplyser Charlotte Buus.

Demonstrationer, Vagtens dag og medlemsmøde
2021-udgaven af Danish Security Fair byder atter på de populære live-demonstrationer, hvor de største producenter sammen præsenterer det ypperste inden for videoovervågning og -analyse, og der er naturligvis også drone-demonstrationer lige udenfor døren.

Som noget nyt arbejdes der også på at skabe en ”Vagtens Dag” – en minikonference for vagtvirksomheder, hvor relevante tematikker for vagtindustrien vil blive grundigt belyst.

- Vi er også rigtig glade for, at Dansk Erhvervs Sikkerhedsudvalg den 25. august holder medlemsmøde i forbindelse med Danish Security Fair. Udvalget består af eksempelvis sikkerhedschefer, direktører og risk managers fra Dansk Erhvervs medlemsvirksomheder. Det er et godt eksempel på synergi mellem messe og mødeaktivitet, og vi tilbyder alle brancherelevante foreninger og organisationer at benytte vores konference-faciliteter i tilknytning til messen, siger projektlederen.

Læs evt. mere på www.danishsecurityfair.dk.