Dage og nætter i Camp Dannevang

30. maj 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Dage og nætter i Camp Dannevang beretter om indtryk fra et halvt års udsendelse som feltpræst til området omkring Basrah i det sydlige Irak. Set gennem en feltpræsts briller gives en skildring af livet i og omkring den danske lejr, Camp Dannevang, og af den udsendte soldats opgaver, vilkår og hverdag.

Hans H. Graversen: Dage og nætter i Camp Dannevang
- hilsen fra feltpræsten i Irak
978-87-91947-17-9
Privatforlaget
218 sider
250 kr.
Kan købes hos alle boghandlere
Udkom d. 26 april 2007
Dage og nætter i Camp Dannevang beretter om indtryk fra et halvt års udsendelse som feltpræst til området omkring Basrah i det sydlige Irak. Set gennem en feltpræsts briller gives en skildring af livet i og omkring den danske lejr, Camp Dannevang, og af den udsendte soldats opgaver, vilkår og hverdag. Desuden også nogle tanker og overvejelser, om det har noget formål, og om det er prisen værd, at der er danske soldater i Irak. Denne beretning er altså ikke kun en beskrivelse af feltpræstens egne oplevelser, men også et interessant syn på soldatens hverdag i Camp Dannevang og Danmarks tilstedeværelse i Irak.

Hans H. Graversen, der til daglig er sognepræst i Vejlby ved Århus, har været feltpræst af reserven siden 1977 og været udsendt som feltpræst til Bosnien 2001, Afghanistan 2002-2003 og Irak 2005; desuden to kortere udsendelser til Afghanistan 2004 og 2006.


Pressen skriver:

’Nøgterne og virkelighedsnære beskrivelser af forholdene omkring den danske indsats i Irak. Som et vigtigt supplement til aviser og tv er Graversens personlige beretning væsentlig.’ Jyllands-Posten

’Hans vidnesbyrd er usædvanligt og læseværdigt, fordi det når ud over Camp Dannevangs sandsække og den stor- og mediepolitiske dagsorden. En lille tankevækkende bog fra den irakiske hverdag, som også er blevet hverdag for hundrede af danske soldater og deres præst’. Politiken

Yderligere oplysninger fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15
Med venlig hilsen

Rie Kooistra

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Hyskenstræde 10
1207 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk