DSU-annonce: Løkke er Danmarks Største Nasserøv

04. oktober 2014   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

I store annoncer lancerer Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) i dag kampagnen ”Danmarks Største Nasserøv”. Den er direkte møntet på Lars Løkke Rasmussen, og den elendige sammenhæng der er mellem V-formandens egen moral, og så den politik han vil have resten af Danmark til at underlægge sig.

Lars Løkke har siden sin politiske karrieres begyndelse haft et storforbrug af skattekroner til private formål. Skattekroner brugt på øl, cigaretter og luksusrejser er bare nogen af eksemplerne, der gentagende gange er blevet belyst af danske medier. Ifølge forbundsformand for DSU, Alexander Grandt Petersen, stikker kritikken af Lars Løkke dog dybere end den tidligere statsministers mange bilagssager;

”Venstre vil skære 2,5 mia. kr. i pengene til verdensfattigste, men deres egen formand har brugt 1 mio. ulandspenge på luksusrejser. Venstre vil have nulvækst i velfærden så langt øjet rækker, men deres egen formand bruger skattekroner på øl, hotdogs, cigaretter og underbukser. Venstre mener danskerne laver for lidt til for høj en løn, mens deres formand bæller 5 fadøl og 19 snaps under en ’arbejdsfrokost’ betalt af skatteyderne. Vores kampagne viser danskerne Venstres tykke dobbeltmoral”.

De unge DSU’ere anklager Løkke for at leve i en verden hvor tingene hænger ufatteligt dårligt sammen.

” Lars Løkke siger, at danskerne skal vende sig til at få mindre i løn og velfærden skal udsættes for nulvækst. Samtidig bruger han selv skatteydernes penge på alt fra cigaretter til franske hotdogs. Ja selv hans underbukser har du og jeg været med til at betale for. Alt i alt må man bare konstatere, at det virker som om manden står for en politik, han ikke selv kan finde ud af at efterleve.”, udtaler DSU-formanden.

Sidste gang Lars Løkke var statsminister mistede mere end 100.000 privatansatte deres arbejde. Løkke udviste ekstremt dårlige evner til at føre Danmark trygt gennem krisen. Krisen kostede dyrt, men Løkke fortsatte luksuslivet.

”I Venstre har man forsøgt at gøre Løkke til Danmarks moralske statsminister. Vi kender jo alle sammen de der typer der aldrig selv svinger dankortet. Dem der altid tager det største stykke af lagkagen, men aldrig selv giver noget igen. Det danske velfærdssamfund er langt hen af vejen et sammenskudsgilde, men Venstres formand vil altså ikke selv bidrage til festen. Han vil bare have. Det er vel hvad der kendetegner en nasserøv. Og det er vel ikke sådan en moral  vi ønsker vores statsminister skal lede landet på baggrund af.” udtaler Alexander Grandt Petersen

Annoncen bringes lørdag d. 4. oktober i Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Den er endvidere vedhæftet her.

For yderligere info, kontakt forbundsformand Alexander Grandt Petersen på telefon 40955300

Kontaktperson:

Alexander Grandt Petersen

40955300

agp@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Danasvej 7
1910 Frederiksberg C

72300880

dsu@dsu.net

http://www.dsu.net