DSU opretter indsamling i protest mod Støjbergs fattigdomsydelser

01. november 2015   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

Inger Støjbergs integrationsydelse rammer børnene. Sådan lyder udmeldingen fra Danmark Socialdemokratiske Ungdom (DSU), der mener regeringen er gået for langt med deres flygtningestramninger. Nu har DSU’erne oprettet en indsamling til fordel for fattige børn.

De unge socialdemokrater håber, at danskerne vil give en hånd til de mange børn der nu rammes af fattigdom og samtidig benytte lejligheden til at vende tommefingeren nedad til Inger Støjbergs seneste forslag til udlændingestramninger.

”Nu går Inger Støjberg for langt. Det er uskyldige børn, der skal vokse op i fattigdom som følge af regeringens forslag til udlændingestramninger. Fattigdom løser ikke integrationen, tværtimod. Socialdemokraterne gav regeringen en mulighed for at vise deres humane ansigt, ved at give en særlig håndsrækning til børnefamilierne. Det blev blankt afvist og vi blev smidt ud af forhandlingerne,” udtaler Alexander Grandt Petersen, Forbundsformand for DSU.

Han henviser til forhandlingerne om de udlændingestramninger som de borgerlige partier netop er i gang med. Forhandlinger som socialdemokraterne måtte forlade, da udlændingeminister Inger Støjberg ikke ville acceptere en børnepakke til børnefamilierne.

De unge Socialdemokrater har som reaktion på regeringens udlændingestramninger oprettet en indsamling til de børn, der rammes af fattigdomsydelserne. Pengene går til Børnenes Kontor, der bl.a. uddeler tøjgavekort og julepakker til de fattigste familier i Danmark.

”Det er som om Støjberg er fuldstændig manisk besluttet på at stramme skruen, uden at se på konsekvenserne. Når selv Socialdemokraternes børnepakke med flyverdragter og vinterstøvler, så børnene ikke skal fryse til vinter, er for slap en udlændingepolitik for Støjberg, så er kæden da hoppet af.” udtaler DSU-formanden og håber at danskerne vil vise deres opbakning ved at bidrage til indsamlingen.  

Man kan give sit bidrag til indsamlingen på hjemmesiden: www.støtbørnene.dk 

Kontaktperson:

Alexander Grandt Petersen

40955300

agp@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Kigkurren 8 D 3 tv
2300 København S

72 300 880

dsu@dsu.net

http://www.dsu.net