DSU lancerer legendarisk filmplakat med Løkke i hovedrollen

09. juni 2015   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

Iført Zornig-underbukser, dyre sko og åben skjorte, sidder Lars Løkke Rasmussen på den Game of Thrones-inspireret trone bygget af tomme øldåser og vinflasker. Sådan ser det ud når DSU i dag, traditionen tro, lancerer deres politiske filmplakat: 'Løkke på Tronen - Nulvækst is coming'.

Danmarks Socialdemokratisk Ungdom (DSU) benytter traditionen tro valgkampen til at udgive en satirisk filmplakat, der med et glimt i øjet langer ud efter deres politiske modstandere. Dette års filmplakat, der er inspireret af den poplære TV-serie ’Game of Thrones’, har dog ifølge DSU’s forbundsformand Alexander Grandt Petersen et vigtigt politisk budskab.

”Det er sikkert at ’nulvækst is coming’ hvis Lars Løkke igen bliver statsminister, og det vil uundgåeligt gå ud over vores fælles velfærd og betyde færre offentligt ansatte. Vi har lavet denne plakat for at gøre opmærksom på konsekvenserne af Løkkes nulvækst, og samtidig bidrage med et humoristisk indslag i en til tider tør og kedelig valgkamp,” udtaler DSU-formanden Alexander Grandt Petersen.

’Løkke på Tronen – Nulvækst is coming” er titlen på årets filmplakat, med den ikoniske jerntrone fra TV-serien ’Game of Thrones’ i en noget alternativ udgave bestående af gamle øldåser og vinflasker. Her skildre DSU en selvfed Lars Løkke midt i alle sine skandaler, med et lumsk ønske om at indføre nulvækst, med færre offentligt ansatte og ringere velfærd til følge.

DSU’s filmplakater er en tradition der går tilbage til Anker Jørgensens tid som statsminister. Her blev han skildret som James Bond og damernes ven. Sidenhen har Anders Fogh og Pia Kjærsgaard haft hovedrollerne på flere plakater med ’Titanic’ og ’Dirty Dancing’-tema. For fire år siden var det ligeledes Lars Løkke i afklædt udgave, der var i fokus på DSU’ernes ’Klovn’-plakat.

Filmplakaten er vedlagt denne pressemeddelelse.

Filmplakaten ’Løkke på tronen’ kan bestilles på DSU’s hjemmeside www.dsu.net

Mød DSU på Nørreport kl. 13.00, hvor vi uddeler filmplakaten. DSU'erne vil også være at finde på gader og stræder i henholdsvis Aarhus, Odense, Aalborg, Holbæk, Hillerød og Skive, hvor du også kan få et eksemplar med hjem.

 

Yderligere information

Alexander Grandt Petersen, Forbundsformand for DSU

40 95 53 00 / agp@dsu.net

Kontaktperson:

Alexander Grandt Petersen

40955300

agp@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Danasvej 7
1910 Frederiksberg C

72300880

dsu@dsu.net

http://www.dsu.net