DSU hylder Løkke på et-årsdag

03. juni 2015   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU)  |  Flere pressemeddelelser

For præcis et år siden overlevede Lars Løkke Rasmussen et dramatisk internt opgør i Venstre. De unge socialdemokrater sender deres lykønskninger i form af en vaskeægte festtale.

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) hylder venstreformanden, der for et år siden med nød og næppe overlevede et ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde. I deres øjne er Lars Løkke nemlig en uovertruffen inspirationskilde til kampagner og humoristiske indslag i den politiske debat.

”Vi ønsker Lars Løkke ’til’Løkke’ med et-året for hans overlevelse som venstreformand. Dansk politik ville slet ikke være det samme uden Løkke. Han er en stor inspiration for mange af vores kampagner. Derfor har vi valg at bruge dagen i dag på at hylde vores politiske modstander med denne festtale, ” udtaler Alexander Grandt Petersen, Forbundsformand for DSU.

Se DSU’s festtale til Løkke her: http://youtu.be/Jxxoc2kPAfs

DSU er kendt for at gå til sine politiske modstandere med humoristiske og satiriske indspark. Løkke har været genstand for sjove plakater og satiriske indslag. Det sker også i denne valgkamp, hvor DSU traditionen tro udkommer med en ny filmplakat.

Yderligere information

Alexander Grandt Petersen, Forbundsformand DSU

40 95 53 00 / agp@dsu.net

Kontaktperson:

Alexander Grandt Petersen

40 95 53 00

agp@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU)

Danasvej 7
1910 Frederiksberg C

72300880

dsu@dsu.net

http://dsu.net