DAV NORDIC A/S opkøber og fusionerer

02. maj 2019   |   DAV NORDIC A/S  |  Flere pressemeddelelser

DAV NORDIC A/S opkøber den 1. maj 2019 masteafdelingen af Priess A/S og fusionerer samme dag med søsterselskabet MILEWIDE A/S. Det tilfører DAV NORDIC en stor masteafdeling og en endnu større pallette af produkter til vejene. Udvidelsen cementerer virksomheden, som den stærkeste spiller på vejudstyr i Danmark.

?Konstant udvikling

Adm. direktør ved DAV NORDIC, Ulrik Toft Marcussen udtaler: ”Vi er konstant opmærksomme på, hvad der rører sig på markedet, og det er vores opfattelse, at en større pallette af produkter til vores kunder er ønsket. Vi har en historik, der går 90 år tilbage, et stærkt fundament og nogle dygtige og erfarne medarbejdere og med det nye forretningsområde indenfor master, kan vi tilbyde endnu mere til markedet. Vi er samtidig ydmyge overfor opgaven og vil gøre vores bedste for at servicere kunderne optimalt – også i overgangsperioden. Vi er så heldige, at medarbejdere fra både Priess og MILEWIDE fortsætter i DAV NORDIC, så vi bibeholder ekspertisen og samarbejdet blomstrer allerede. Vi glæder os til at se hvad vi sammen kan udrette.

Komplet sortiment af master


DAV NORDIC ønsker at videreføre og styrke de bedste ting fra de to virksomheder. Et højt serviceniveau, en stor specalistviden samt det at kunne servicere kunderne i et komplet sortiment. Produktsortimentet af master spænder fra stålmaster, over eftergivelige aluminiumsmaster til designmaster. Der bliver mulighed for at lave endnu bedre aftaler med leverandørerne med den større portefølge af produkter, og det kommer kunderne tilgode. Ulrik Toft Marcussen fortsætter: ”Mastemarkedet har fundet et stabilt leje og med vores brede program, bliver vi en betydelig spiller på markedet.”

DAV NORDIC A/S

DAV NORDIC A/S er det tidligere Dansk Autoværn, som den 1. april 2019 ændrede navn. Virksomheden har nu 4 forretningsområder – Sikkerhed på vejene, støjreducerende løsninger, stål til byggeriet og master. Derforuden har virksomheden en stor montageafdeling, der bl.a. vedligeholder 80% af de danske veje. Virksomheden er i vækst og forventer et rekordår i 2019 . Med den nye konstellation er der nu 60 medarbejdere.


Kontakt

Adm. direktør DAV NORDIC A/S, Ulrik Toft Marcussen
Tlf. 8682 2900, mobil: 2630 7441
Mail: utm@davnordic.dk
    
    
Foto


Salgsansvarlig, Emil Mortensen, adm. direktør, Ulrik Toft Marcussen, salgsansvarlig Michael Pedersen.

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

DAV NORDIC A/S

Tietgensvej 12
8600 Silkeborg

86822900

utm@davnordic.dk

https://davnordic.dk/