DANMARKS STØRSTE BILNØRDER GÅR IND I BILUDSTYRS-VERDENEN MED CARMONDO.DK

10. juni 2020   |   Carmondo.dk  |  Flere pressemeddelelser

45.000 varenumre på lager i Danmark, dag-til-dag levering og tonsvis af produkt-guides er bare noget af det, Carmondo.dk kan byde på. Shoppen er 100 procent danskejet, og folkene bag er dybt involveret i det danske bilmiljø.

”Carmondo.dk er ikke ’bare’ endnu en onlineshop med udenlandsk bagland. Carmondo.dk er den komplette sammenslutning af teknisk knowhow, de helt rigtige kvalitetsprodukter og vejledning til, hvordan kunden får det bedste ud af udstyret. For os handler det om, at kunden skal føle sig tryg ved at bruge en 100 procent dansk webshop, hvor kompetent kundeservice er en selvfølge”, fortæller medindehaver af Carmondo.dk, Kasper Erling. 


3 ÅRS GARANTI PÅ ALLE PRODUKTER 
For at understrege vigtigheden i, at Carmondo.dk kun sælger produkter af højeste kvalitet fra anerkendte producenter, er alle godt 45.000 produkter omfattet af hele tre års garanti. 

”Vi taler ikke om et tilkøb eller tilvalg for at opnå den lange garanti, men et signal om, at du ved at handle i en dansk webshop også får en ekstra sikkerhed i form af tre års garanti på alle produkter. I en verden hvor internethandel på tværs af grænserne er lettere end nogensinde før, er det den ekstraordinære service, vi skal tiltrække kunderne på”, forklarer det andet ben i Carmondo-koncernen, Martin Poorhamidi. 

ERFARING OG TEKNISK VIDEN ER ALTAFGØRENDE 
Folkene bag Carmondo.dk er kendte ansigter i den danske bilbranche, hvor de også driver landets største online bilunivers, Boosted.dk, og årligt afholder Auto Show i Odense Congress Center. Auto Show er Dan- marks største bilmesse med over 20.000 besøgende. Interessen for at tilføje bilen masser af udstyr, som fuldender den til perfektion, har gennem årene givet en ustyrlig lyst til også selv at kunne levere det rette udstyr, og det er altså nu muligt med Carmondo.dk. 

”Det er jo ikke fordi, at vi revolutionerer bilbrancen med Carmondo.dk, men vi har gennem årene set utallige eksempler på, hvordan udstyrsbutikker sælger udstyr med bind for øjnene uden den rette vejledning - og det skærer mig i hjertet at se, når en kunde for eksempel har brugt penge på dyre fælge, men ikke fået lidt vejledning til at vælge den rette indpresning til lige netop den bil, som fælgene skal monteres på. Det vil vi gøre op med hos Carmondo.dk og har blandt andet lavet guides, tabeller osv. til den rette dækmontering, så kunden slet ikke er i tvivl og får det rigtige fra starten”, fortæller Martin. 

Carmondo.dk er netop gået luften og har allerede leveret de første dag-til-dag ordrer til danske kunder. Også på de sociale medier såsom Facebook.com/carmondo.dk vil gutterne opdatere med tekniske tips og tricks sammen med gode, gennemskuelige tilbud. 


For yderligere info vedrørende Carmondo.dk kontakt da: 

- Markedsførings- og driftsansvarlig, Kasper Erling - ke@carmondo.dk - Tlf. 23456261
- Teknisk- og salgsansvarlig, Martin Poorhamidi - mp@carmondo.dk - Tlf. 60188087

Carmondo kundeservice: Tlf. 50308030 eller mail kundeservice@carmondo.dk