Christina Boutrup fortæller om "Made by China" på MOVE 2018

12. marts 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Vi bør tage ved lære af Kina – det er budskabet fra journalist og Kina-ekspert Christina Boutrup på logistikkonferencen MOVE 2018 i Fredericia

Kina er tæt på at blive verdens største økonomi, og omstillingen fra Made in China til Made by China er i fuld gang. Også på logistikområdet er riget i midten en magtfaktor, man skal regne med. Tag bare e-handelsgiganten Alibaba, som hver dag sender flere end 42 millioner pakker afsted – og projektet med den nye silkevej til over 820 milliarder kroner.

På MOVE 2018 – en ny logistikkonference og udstilling i Fredericia – giver journalist og Kina-ekspert Christina Boutrup sit bud på, hvad vi kan lære af Kinas fremadstormende teknologiselskaber:

- Vi hører ofte om Amazon og Google, når det handler om disruption, men det er på høje tid, at vi får øjnene op for, hvad der sker i Kina. Kinesiske virksomheder er nemlig ikke bare kopister. De sætter nye standarder inden for blandt andet droner, elbiler, fintech og kunstig intelligens, konstaterer hun.

Anerkendt Kina-analytiker
Christina Boutrup er erhvervsjournalist og har fulgt Kinas udvikling tæt i 14 år. Hun har skrevet flere anmelderroste bøger om dansk-kinesisk business og er på vej med en ny udgivelse om innovative digitale forretningsmodeller og innovation i Kina, som hun mener kan disrupte virksomheder i Vesten. Hun er blandt andet aktiv i advisory board for tænketanken Think China under Københavns Universitet og fast Kina-analytiker for TV2 og News.

Christina Boutrup ser frem til at udfordre konferencedeltagerne på deres viden og verdensopfattelse og give dem gode råd og værktøjer til fremtiden.
- Jeg glæder mig til at bidrage med den kinesiske vinkel på MOVE 2018. MOVE er et spændende nytænkende format, hvor der er masser af viden og inspiration at komme efter, fastslår Christina Boutrup.

MOVE 2018 finder sted i MESSE C Fredericia den 2.-3. maj. Læs mere om MOVE og det stærke konferenceprogram på www.move2018.dk.


 

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk