Bott skaber orden og system i varebilen

30. oktober 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Bott Danmark A/S er blandt de nye navne i Fredericia på Kloakmessen, som allerede nu overgår 2014-udgaven

I slutningen af januar går det for anden gang løs med Kloakmessen i MESSE C Fredericia, og allerede her tre måneder før kickoff står det klart, at udstillingsområdet bliver større og udstillerlisten længere end i premiereudgaven i 2014.

Blandt de mange nye udstillere er Bott Danmark A/S, som tilbyder orden og system i værktøj, udstyr, maskiner etc. bag i varebiler og andre erhvervskøretøjer.

- Vi klarer alle former for bilindretning, lige fra standardreoler til skræddersyede indretninger, og for os er kloakmestre, entreprenører og de øvrige besøgende på messen en attraktiv målgruppe, fortæller Morten Sonnich, direktør i Bott Danmark.

Virksomheden med base i Fredericia er datterselskab i den tyske Bott-koncern, som udvikler og producerer kvalitetsindretning til værksteder og servicebiler.

- Der er flere fordele ved at få system og orden i sin bil. Hvis en medarbejder er ind og ud af varebilen 20-25 gange på en dag, så er der en både en rationel og arbejdsmiljømæssig gevinst ved, at alt har sin rette plads. Desuden skåner det både det kostbare værktøj og køretøjet, at grejet ikke bare ligger og rasler rundt bagi. Endelig er der ingen tvivl om, at en ordentlig og velindrettet bil giver et professionelt indtryk, påpeger Morten Sonnich.

I samarbejde med Bøje & Brøchner Ford i Vejle præsenterer Bott på Kloakmessen en Ford Transit mandskabsbil, som er pakket op med diverse transportbokse, skuffer med videre. Desuden viser Bott deres egen fuldt indrettede demobil og demonstrerer, hvordan deres 3D designprogram kan bruges til skræddersyet indretning – lige som med køkkener eksempelvis.

- Én ting er annoncer og reklamer, men på en messe kan folk se løsningerne, mærke kvaliteten og drøfte muligheder med os – det giver en helt anden respons. Så vi forventer at få en masse relevante kontakter, som vi kan følge op på efter Kloakmessen, lyder det fra direktøren.

Kloakmessen 2016 finder sted den 28.-29. januar i MESSE C Fredericia. Se mere på www.kloakmessen.dk.

- BILLEDTEKST: Morten Sonnich, direktør i Bott Danmark A/S, glæder sig til at præsentere virksomhedens løsninger på Kloakmessen i Fredericia.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk