Bosch præsenterer kloge kameraer på sikringsmesse

21. april 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

De besøgende fagfolk på Danish Security Fair kan blandt andet opleve avancerede videoanalyse-værktøjer fra Bosch

Intelligente kameraer er noget af det, Bosch Security Systems vil præsentere på den nye sikringsmesse Danish Security Fair i Fredericia.

- Bosch begyndte udviklingsarbejdet allerede for mere end 15 år siden – dengang med henblik på brug i selvkørende biler. Det betyder, at vi har lagt måske 50 gange flere mandetimer i innovation og udvikling end mange af vores konkurrenter – og det giver Bosch et solidt forspring på dette marked, mener Jan Julin, Area Sales Manager i Bosch Security i Danmark.

På Danish Security Fair i MESSE C Fredericia kan de besøgende fagfolk blandt andet opleve Essential Video Analytics og Intelligent Video Analytics.
I sidstnævnte system rummer kameraerne to processorer, en til videostream og en til analysedelen.

- Antallet af kameraer og mængden af data er eksploderet de senere år. En operatør med mange skærme kan selvsagt ikke holde øje med dem alle hele tiden. Det skaber behov for systemer, som selv kan tolke billederne og sætte en markør eller gøre opmærksom på, hvis bestemte hændelser sker. Derved skal man ikke sidde i timevis og kigge optagelser igennem, hvis man for eksempel skal finde beviser, forklarer Jan Julin.

Hvert kamera kan rumme op til otte ”regler”, som det skal kigge særligt efter. Det kan eksempelvis være, hvis nogen forcerer et hegn, parkerer i forbudt område, efterlader mistænkelige genstande eller hvis kostbare objekter fjernes. Det kan også være mere fredelige ting som at se, om køer bliver for lange eller få et billede af, hvordan flowet rundt i en butik egentlig er.

- Det handler om at skabe proaktiv i stedet for reaktionær videoovervågning. I stedet for at komme mandag morgen og konstatere, at skaden er sket, kan man selv eller en kontrolcentral få en alarm i realtid og standse indbrud, vold, graffiti med videre. Man kan sågar have en højttaler koblet op og sige ”dig i den røde jakke – du er genkendt”, siger Jan Julin med et smil.

- Vi tilbyder løsningen i fire af vores kamerasystemer, og flere kommer til, siger Jan Julin, som glæder sig til at demonstrere systemet på messen i Fredericia den 29.-30. november.
 
Læs mere om messen på www.danishsecurityfair.dk

BILLEDTEKST: På Danish Security Fair i Fredericia kan man bl.a. opleve de intelligente kameraer fra Bosch, som kan hjælpe med perimetersikring, adgangskontrol med mere. 

Kontaktperson:

Projektleder Peter Ricardo Poulsen

42742415

prp@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk