Boligstylist og strikke-vært fortæller på Kreative Dage

15. april 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

De besøgende kan få inspiration og tips fra Mette Helena Rasmussen og ”Koushi” på Nordens største kreative messe i Fredericia

For nylig kunne det unge Aalborg-par Lise og Michael lade glædestårerne trille, da de løb med sejren og huset til 3,4 millioner kroner i TV 2-programmet ”Nybyggerne”.  I finalen var det tv-seerne, der valgte vinderne, men ellers har det været dommerparret Ask Abildgaard og Mette Helena Rasmussen, der uge efter uge har bedømt og præmieret deltagernes håndværksmæssige kunnen og kreativitet.

Sidstnævnte, Mette Helena Rasmussen, kan man se meget mere til på ”Kreative Dage” i MESSE C Fredericia. På Nordens største kreative messe vil den sympatiske kunstner, butiksejer og stylist gå på scenen om lørdagen og fortælle, underholde, inspirere og give masser af kreative fif til publikum.

Mette Helena Rasmussen er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet og ejer firmaet Retro Villa. Hun har løst stylingopgaver for firmaer som Georg Jensen Damask, Flügger og Casalinga, lige som hun står bag boligreportager for en række magasiner. På tv er hun ud over ”Nybyggerne” også kendt fra TV 2-succesen ”Loppe Deluxe” og som indretningsekspert i Go’ Morgen Danmark.

Koushi fra Den Store Strikkedyst
På Kreative Dage, som foregår 28.-30. oktober, kan man også møde en andet velkendt og populær tv-personlighed, nemlig Koushihan Radhakrishnan, bedre kendt som ”Koushi”. Han har sat sig charmerende aftryk på Den Store Strikkedyst både som deltager og som vært, og på messen i Fredericia fortæller han om sin imponerende ”strikke-karriere”.

Koushi startede med at forvilde sig ind i strikkens verden for blot fire-fem år siden. Med møje og besvær fik han lært ret og vrang, uden at ane hvor meget strik senere ville komme til at fylde i hans hverdag.
2014 var et skelsættende år for Koushi, der blev udtaget til at deltage i Den Store Strikkedyst på TV Syd. Med det beskedne kendskab til diverse masker og forkromede forkortelser, hoppede han bare ud i det. Mottoet var: ”Man kan da altid strikke et halstørklæde.”

I dag er han utrolig glad for valget og mødet med andre dygtige og passionerede strikkere som virkelig var en øjenåbner. Det gav ekstra blod på tanden til at dykke ned i strikkens mangfoldighed, og til at forbedre og udvide færdighederne.
Hør hele fortællingen om denne forholdsvis unge fyrs famlen rundt i en verden af garn og pinde og mødet med ukendte metoder og masker. Og mon ikke der følger en lille dyst i forlængelse af foredraget?

• BILLEDTEKST: Boligstylist Mette Helena Rasmussen og vært ved Den Store Strikkedyst, Koushi, er blandt de kendte navne på scenen under Kreative Dage i MESSE C Fredericia til efteråret.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk