Bogudgivelse: Sund krop. Smuk hud. Og fantastisk udstråling!

18. november 2014   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Sangeren Bryan Rice, Sexolog Joan Ørting og juicekongen Mads Bo er sammen med ekspert i smuk hud Mads Timmermann aktuel med en ny bog den 5. januar 2015Kære Journalist


Ekspert i smuk hud og stifter af det danske hudplejefirma Danish Skin Care, Mads Timmermann, tager læseren hele vejen rundt om skønhed og sundhed i sin nye bog:

“Sund krop. Smuk hud. Og fantastisk udstråling!
– 4 naturlige trin, der får dig hele vejen!”


Mads Timmermanns egen tur ind i skønhedsbranchen startede allerede som teenager, hvor Mads led voldsomt af hudproblemer. Dette førte til dårligt selvværd, fravalg af venner og et nej til sociale arrangementer.

Efter i flere år at have prøvet alverdens hudplejeprodukter og endnu flere smarte tricks – uden resultat – valgte Mads at tage sagen i egen hånd.

10 år senere, en uddannelse til hudterapeut og et intensiv studie af hud og hudpleje, lancerede Mads Timmermann hudplejeserien: Danish Skin Care.


Mads Timmermann ved dog, at skønhed er mere end et spørgsmål om valg af produkter.


Ægte naturlig STRÅLENDE skønhed kommer med forkælelse af både krop og sjæl. Indeni og udenpå.

Samlet fokus på hudpleje, kost, motion, udstråling, mindset og velvære skaber den perfekte balance og sætter fuldt blus på vores dejlige udstråling og smukke smil.


Og det er denne rejse Mads Timmermann inviterer læseren på i ”Sund krop. Smuk hud. Og fantastisk udstråling!


Til at hjælpe læserne på denne rejse, 360 grader rundt om skønhed, har Mads Timmermann allieret sig med:

 • Sangeren Bryan Rice.
  

Bryan Rice vil fortælle om vigtigheden af rigtig kost. Han er selv glutenallergiker, hvilket gjorde ham syg og gav ham blødende mavesår.

Bryan ved derfor om nogen, at kost ikke bare skal være sund. Kosten skal være den rigtige for dig!

 • Sexolog, Joan Ørting. 


  En kvinde, som alle elsker at have en mening om. Joan vil fortælle om udstråling og vigtigheden af at elske sig selv, sit spejlbillede og møde verden med kærlighed.


 • Juicekongen Mads Bo.
  


  Plaget af allergi, udslæt og psoriasis – og  med en masse medicin og hormoncremer som eneste hjælp – begyndte Mads Bo at sætte fokus på sin egen livsstil og sundhed. Lækre juicer og smoothies gjorde det muligt at kamuflere broccoli, selleri og sunde grøntsager.

  

Dette blev farvel til allergi, psoriasis og karrieren som automekaniker. Nu var missionen at hjælpe danskerne til flere grøntsager og en nemmere sundhed.

Og der er mange flere spændende bidragsydere!

Blandt andre Sofia Saidana, som har smidt 56 kg og fået livsglæden tilbage. Motivationscoach Mark Anthony og personlig træner Thomas Varberg.


”Sund krop. Smuk hud. Og fantastisk udstråling! – 4 naturlige trin, der får dig hele vejen!” er i handlen den 5. januar 2015 til vejl. udsalgspris 297 kr.


Ønsker du at modtage et eksemplar af “Sund krop. Smuk hud. Og fantastisk udstråling!”, så skriv endelig retur – så skal vi meget gerne sørge for at sende et eksemplar, straks bogen er kommet tilbage fra tryk :-)


Ha’ en fantastisk dag!

Bedste hilsner

Danish Skin Care

Kontaktperson:

presseansvarlig: Martin Schultz

telefon: 30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Vesterbrogade 20, 3. th.
1620 København V

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk