Bognyhed: Folket med de trætte okser

21. oktober 2008   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Folket med de trætte okser

D. 24. oktober 2008 udkommer den biografiske fortælling FOLKET MED DE TRÆTTE OKSER, en fortælling om det kurdiske folks vandring – hvor de kommer fra, hvordan de har levet i tidernes løb, om deres vandring fra Kurdistans bjerge til Anatoliens højslette og videre til Vesteuropa og Danmark.

Bogen er skrevet af Mahmut Erdem og Ole Hammer – to personer, som begge har haft en central rolle i det danske indvandrerpolitiske arbejde siden 1970, og som har oplevet alle de vigtige indvandrerpolitiske begivenheder i Danmark på tæt hold.


FOLKET MED DE TRÆTTE OKSER beskriver fremmedarbejdernes liv i Danmark, danskernes forhold til islam og overvejelser om Tyrkiets vej mod EU og fremtidsudsigterne for de unge anden- og tredjegenerationsindvandrere.


FOLKET MED DE TRÆTTE OKSER markerer samtidig den første udgivelse i Forlaget Underskovens nye serie Det Brogede Bibliotek, bøger som vil søge at udvide vores forståelse for mellemøstlig kultur og udtryksformer. Blandt forfatterne til de kommende udgivelser er Naguib Mahfouz, Adonis, Mourid Barghouti og Elif Safak.Yderligere oplysninger fås hos Forlaget Underskoven tlf. 33 15 05 15Med venlig hilsen

Tom Ahlberg

Mahmut Erdem og Ole Hammer

FOLKET MED DE TRÆTTE OKSER, en fortælling om rødder og ruter

200 sider

ISBN:978-87-92259-21-9

Cirkapris: 249 kr

Udkommer 24. oktober

Kan købes hos alle boghandlere

 

Kontaktperson:

Tom Ahlberg

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Frederiksberggade 30
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk